Salmaldon va presentar la novel·la "Faré tot el que tu vulguis" de Iolanda Batallé

Amics i amigues,
 
Us deixem amb la Nota de Premsa publicada a la revista Cambrils Digital on parla de la presentació que les Montses vam fer, el passat 3 d'octubre, del llibre "Faré tot el que tu vulguis" de Iolanda Batallé.
 
 
Es presenta la novel·la "Faré tot el que tu vulguis" de Iolanda Batallé al Centre Cultural
D'esquerra a dreta: Montse Solé, Iolanda Batallé i Montse Olivé, el passat divendres al Centre Cultural

El Centre Cultural va acollir, el passat divendres al vespre, la presentació de la novel·la “Faré tot el que tu vulguis” de l’escriptora i editora, Iolanda Batallé. Juntament amb ella, l’acompanyaven Montse Solé i l'artista Montse Olivé Balletbó, qui va presentar-la breument a l’inici de l’acte. Va explicar que Iolanda Batallé és Llicenciada en filologia anglesa, periodista i màster en direcció d’empreses i ha col·laborat en mitjans com El Observador, el Periódico, Avui, Diari de Girona, RAC1 i COM Ràdio, entre d’altres. Actualment viu a Barcelona on és directora editorial de La Galera i professora de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, del Laboratori de Lletres i del Màster d’Edició de la Universitat Pompeu Fabra. Precisament, Iolanda Batallé va encetar la seva intervenció parlant sobre la seva feina com a directora editorial de La Galera.

Iolanda Batallé és autora de “La memòria de les formigues” (2009), la seva primera novel·la, i “El límit exacte dels nostres cossos”, un recull de relats breus. El novembre de 2013 va publicar “Faré tot el que tu vulguis”, una obra que li va valdre el Premi Prudenci Bertrana de Novel·la en la seva XLV edició. Aquesta darrera novel·la és un viatge del despertar a l'amor, la sensualitat i la sexualitat d’una dona atrapada emocionalment per un matrimoni convencional. La protagonista, la Nora, és una dona casada de quaranta anys que, un dia en un avió, coneix a Nacho, un jove biòleg. Amb ell serà infidel, per primera vegada, al seu marit. A partir de la primera trobada, tant la Nora com el Nacho inicien un joc de dependència i passió que la Nora també plasmarà en els seus quadres. De fet, durant la presentació del llibre, l’artista Montse Olivé Balletbó també va pintar un quadre.
 

Comentaris

  1. Bravo xiques, aixó de les presentacions també és lo vostre, vam xalar molt amb vosaltres al teatre Metropol de Tarragona junt amb l'Oriol Grau #micaelafans

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada