SALMALDON AMB MINIATURES, les Montses i Joan Masdéu... una nova etapa


JOAN MASDÉU S’INCORPORA A SALMALDON AMB LES MONTSES ADOPTANT EL NOM DE “SALMALDON AMB MINIATURES”. COMENÇA UNA NOVA ETAPA

El poc tems que li queda al Pemi realitzant diferents projectes, l’obliga a deixar Salmaldon. L’encoratgem i li desitgem el millor en la seva trajectòria.

Ara bé, això no vol dir que Salmaldon s’acabi. De fet, no ho hem arribat a pensat mai. Ara Salmaldon li ve de gust de fusionar amb l’espectacle Miniatures de Joan Masdéu. Un artista a qui les Montses admirem i amb qui compartirem una nova etapa sota el nom de SALMALDON AMB MINIATURES, les Montses amb Joan Masdéu.

A partir d’ara tindrem una nova veu, gaudirem de la sensibilitat extrema de l’espectacle Miniatures de Joan Masdéu i de l’esperit de Salmaldon on les sensacions, sentiments i emocions seguiran presents amb nosaltres gràcies al directe maridatge de les tres arts, la pintura de M.O.Balletbó, la música de Joan Masdéu i la narrativa de Montse Solé amb noves i positives energies que us emocionaran continuarem amb SALMALDON AMB MINIATURES a les performances i amb les Montses a Salmaldon ràdio, a Ràdio el Vendrell.

La vida és canvi. L’energia es renova i s’alimenta i les coses es fusionen, evolucionen i l’important de tot és seguir gaudint compartint. Us animem a seguir compartint amb nosaltres de Salmaldon amb Miniatures arreu de Catalunya i una mica més enllà.



Una abraçada
Les Montses de Salmaldon

Comentaris

  1. Desitjo que aquesta nova etapa de Salmaldon amb ña incoporació de Miniatures tingui l'èxit que es mereix i puguem disfrutar d'un any més de les performances, la ràdio, els especials de televisió... A tots/es que encara no heu tingut el plaer d'assaborir Salmaldon amb els sentits, recomano que no us ho perdeu!!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. així és cert el rumor que corria per vendrell … la sorpesa és la incorporació de JOAN MASDÉU un puntazzooo !! genial !!!!!!!! m'agrada molt aquest noi ! ja tinc ganes de veure Salmaldon amb Miniatures… per cert on es podrà veure?

    fins aviat

    Anna

    ResponElimina
  3. Bufff! Quin canvi més radical! Encara que el nivell segueix sent alt. Molta sort al Pemi, faci el que faci, segur que se'n sortirà.

    ResponElimina
  4. El poc temps que li queda al pemi ¿? ,de fet a lax poc camí queda.

    m'agrada la nova aposta de Salmaldon amb Miniatures, amb un artista en Joan que té molt de futur igual que les Montses

    xiquets veniu a Eivissa amb aquest nou format !! MOLTA SORT

    Ramon.G

    ResponElimina
  5. ostres porto dies sense entrar, he estat de vacances i ara de patac; quantes notícies llibre (felicitats!!) i una nova etapa de Salmaldon (endavant !!).

    Per cert un ocellet m'ha dit que vindreu SALMALDON AMB MINIATURES performacne per Lleida, és veritat? ja en tinc ganes !!!

    fins molt molt aviat i felicitats Salmaldon amb Miniatures Montses i Joan Masdéu per entrar en aquest projecte tant interessant

    una abraçada

    Romero

    pd: això dels comentaris s'està animant !! good way

    ResponElimina
  6. Des d'aquí li desitjo al Pemi que tot li vagi genial. No és un a déu és fins aviat perquè segur que d'una o altra manera estarem en contacte. El trobarem a faltar això segur però el Joan sabrà fer-se estimar de la mateixa manera que ell. Aprofito per donar-li el meu suport al nou integrant del grup ja ens anirem coneixent. A les Montses els dic que endavant que seguirem com fins ara només em resta dir: Benvingut Salmaldon en Miniatures!!!
    Recordeu: En el pot petit hi ha sempre la bona confitura.
    Ens veurem
    Petonets saladets
    Dolors

    ResponElimina
  7. Respecte al comentari d'en Ramon G. no cal ser gaire llest per veure que el 90% de l'ànima Salmaldon era el Pemi

    ResponElimina
  8. aquest comentari que un "anònim" ha deixat respecte el meu dir-li que el temps ho dirà qui era l'ànima de Salmaldon!

    a tu JOan benvingut a un esclat de sentiments i sensacions que segur seran exitosos!

    Una abraçada per tots

    Ramon.G

    ResponElimina
  9. chicos nuevas noticias siempre son buenas, bienvenido Juan esperamos poder fusionar contigo y las Montses prontito en Andalucia, mi tierra y la tierra de todos los que saben amar

    un abrazo muy fuerte para las chicas y en especial para la escritora px "cai te quiero"

    jorge

    ResponElimina
  10. corren, corren pels carrers com corrien els rumors, ara veig que certs. M'agrada la nova ieda de Salmaldon Miniatures!!!

    i m'agrada que seguiu a la ràdio aprenia molt amb vosaltres, sobretot amb la olivé serà perquè la pintura m'agrada moltissim!!

    la veu del Pemi ja no donava per més al centre garcia lorca ho va demostrar, ho va fer fatal de veu, deguitarra molt bé no cal dir-ho.

    sort al Pemi
    benvingut Joan !
    una abraçada per les Montses

    A.Martin

    ResponElimina
  11. Aixó si que no m'ho esperaba! no sabia que marxaba el Pemi; ei Salmaldon quina sorpresa, quin "nivelazo"seguir amb en Joan Masdeu dels Whiskyn's!!!!!!!

    FELICITATS, ja espero que ens dieu on podrem gaudir del nou Salmaldon amb Miniatures.

    un petonas

    ResponElimina
  12. bon dia,
    totalment d'acord amb A.M el dia de lorca la veu va ser, sense comentaris. tot i així és llògic que tothom faci el seu camí i que pemi es dediqui a lo seu que és tocar la guitarra, si us plau amb aquella veu no cantis més (més que res per tu mateix). molta sort al poc temps pemi!

    i a tu joan doncs benvingut com a fan de l'art multidiceplinari tinc ganes de veure't en aquesta nova fusió segur serà genial!!

    òscar

    ResponElimina
  13. Seguirem Salmaldon on vagin, com hem fet fins ara.
    Felicitats a tots!
    Desperta la curiositat la nova posada en escena!

    jk

    ResponElimina
  14. salmaldon!! salmaldon amb miniatures benvingut !!

    m'agrada molt que digueu que l'energia es renvoa, teniu raó!
    clar que si! jo que us vaig veure a Torrelles dir que FELICITATS l'integració que feu de les arts és brutal cadscú amb el seu estil i identitat, fanstàstic.

    Ara estic amb ganes de descobrir aquest nou maridatge que segur no em deixarà indiferent així que molt molta sort i fins ben aviat.

    Joan benvingut!! com diu la Dolors segur et fas estimar oi tant que ho fars n'estic convençuda.

    petons per tots

    Marta

    ResponElimina
  15. xics, us escric des de les illes encara recordo la vostra estada aquí i quan per la tarda abans del bolo us vaig reconèixer a la platja. MOLTA SORT AQUESTA NOVA ETAPA I A QUE EL VAIXELL DE SALMALDON US TORNI A PORTAR A ELS ILLES que jo hi seré a port !! esperant tornar a gaudir de vosaltres.

    tinc la litografia vostra penjada al menjador, i fa un goig!!

    una forta abraçada!!

    Antonia

    ResponElimina
  16. salmaldon us he vist al diari baix penedès, i escric per confirmar el que diu el tothosap EL JOAN ÉS MÉS GUAPU en quan a música penso que Pemi és millor en guitarra i Joan en veu. Descobriré amb vosaltres aquesta etapa de SALMALDON AMB MINIATURES.

    Sort per tots!

    Paula

    ResponElimina
  17. a mi em sembla que salmaldon deixarà de ser un projecte artístic local i obrirà més fronteres, és veurà més a fora, a mi em sembla.

    carai que arribi ja a vilafranca !! que sempre he d'agafar el cotxe per venir-vos a veure.

    martí

    ResponElimina
  18. Felicite-ho al qui ha fet aquest video promocional, stà mlt guapo!

    Felicitats per la nova incorporació d'en Joan!

    ResponElimina
  19. Penso que no es tracta de cap posicionament ni a favor ni en contra, penso que com a persones que som, som prou intel•ligents per copsar i destacar les qualitats d’ambdós artistes, el Pemi i el Joan, que no son pas les mateixes.

    Em captiva la seva música i el mestratge del Pemi a guitarra. Del Joan em fascinen les seves lletres preciosistes, la seva veu i les seves inclusions al cinema. I els admiro als dos!!

    El Pemi forma part del passat de Salmaldon perquè ell mateix així ho ha volgut en la gestió del seu temps i ha sigut molt maco el que plegats hem viscut i deixem la porta oberta a trobar-nos ben aviat. El Joan forma part d’aquest present que cultiva futur al grup. Un futur engrescador!

    Dir que Salmaldon és un grup artístic que no pretén ser cap banda de rock i que com a tal, grup artístic, evoluciona i es fusiona amb el temps sota un únic concepte el de gaudir de l’art compartit.

    Salmaldon neix com una exposició d’art contemporani, evoluciona cap a performance i ràdio i la mateixa evolució el porta avui a SALMALDON AMB MINIATURES.
    Aquí no hi ha % que valgui sinó sentiments, moments i emocions que es comparteixen i qui no ho entengui així és perquè desconeix que en l’art mai 2+2=4.

    Salmaldon resta obert a noves fusions com ja es va fer a Cádiz en el seu dia i com es preveu fer en el transcurs dels temps.
    La performance Salmaldon amb Miniatures es podrà veure a Catalunya i arreu de l’Estat i més enllà.

    Amb tot gaudirem d’una nova etapa.

    Salutacions Expressives

    M.Solé

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada