Tothom ho sap de Gerard Quintana i Xarim Aresté

Amics/es,

Des de Salmaldon ens cal picar lletres i conformar mots per presentar-vos el treball "Tothom ho sap" de Gerard Quintana i Xarim Aresté … tot i que la millor presentació seria escoltar-ne el treball sencer….

Des d’aquí us direm que aquest disc #Tothomhosap sembla conformar un quadern de bitàcola on el rock’n’roll i la vida hi bateguen donant sentit al dia a dia. En ell hi trobem cançons que canten veritats, lletres que ens permeten somiar, melodies que ens fan ballar ....llibertat que pica a la cara, rauxa de sentiments ... i moltes més coses que resten amagades, esperant per gaudir plegats...

Què com el podeu gaudir? Cada una de les Montses us en proposem dues maneres....gaudiu de l’experiència  ..

La Solé proposa que gaudiu del #Tothomhosap de la següent manera:

En una nit de lluna plena i/o cel estrellat ...enfilats dalt del teulat ,enmig de la muntanya o contemplant infinitat del mar ...escolliu el vi que més us agradi (això si en copa de vidre) ...descalceu-vos els peus...allibereu-vos els cabells (en cas de ser calbs traieu-vos barrets, gorres etc) ... si potser prèviament feu una auto sessió de reiki  o sinó mediteu una mica i just quan trobeu el punt d’elevació ... feu sonar a tot volum el "Tothom ho sap"...no tingueu por de cantar-lo..mentre ho feu no penseu en res més que en el que ell us explica ... estireu les mans cap al cel ...pengeu la mirada a la lluna o algun estel...enfonseu els peu en la terra/la sorra/ o acaricieu les teules humides del teulat... aconseguireu la  plena connexió entre la natura, la vostra ànima i la música ...haureu viscut una experiència exaltadament màgia que només serà vostra ....perquè us recomano que això ho feu sols ... o amb algú que respecti el vostre espai i el silenci ( i costa i molt trobar algú així !! )

La Olivé  proposa que gaudiu del #Tothomhosap de la següent manera/es:

Prepareu un sopar intercultural...convideu a molts amics a casa (si convideu als veïns millor ja que us evitareu que us truquin a la porta demanant poder entrar) ...feu una festa/revetlla ...que rondin les cerveses, que no faltin les converses de to alt, que la política desencadeni un gran debat, que hi hagi fanals de colors, que el medi ambient us faci reflexionar, que l’olor a flor de taronger hi sigui present... feu que tothom es senti especial, que les persones s’enamorin del present... i després de tot proposeu un ball:
 "Els Inventors" ... poseu el treball d’en Gerard i en Xarim a tot volum i a gaudir!!...que la vida son dos dies i aquest treball sona felicitat.


Ahh iiiii ...tenim una tercera manera de gaudir del #Tothomhosap ...aneu de concert !!! Ens hi veiem el 12 d’abril al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell ... i en algun més però no us direm quin ... a l’agenda de concerts trobareu la gira del #Tothomhosap  gira de concerts



Sal
Salut
Sal

Les Montses 

Comentaris