Inauguració Exposició "Déu salvi les nostres sabates" de M.O.Balletbó a la Sala Portal del Pardo del Vendrell

S’inaugura l’exposició “Déu salvi les nostres sabates” de M.O.Balletbó a la Sala Portal del Pardo del Vendrell

Vendrell, 11 de febrer de 2014.- Aquest divendres, 11 de febrer, a les 20h. inaugura l’exposició “Déu salvi les nostres sabates” a la Sala Portal del Pardo del Vendrell, que es podrà visitar fins el 16 de març, en horari de la sala.

L’exposició “Déu salvi les nostres sabates” reuneix un conjunt de manifestacions artístiques realitzades amb estils i tècniques diferents acompanyades de fotografia conceptual i una vídeo projecció.

L’exposició que gira entorn a les sabates, posa de manifest la voluntat de l’artista de plasmar de manera crítica les notícies que ens arriben del món i que a cops no entenen de límits. Aquelles notícies que es claven a l'ànima i ens sagnen el pensament tot avocant imatges revulsives i sentiments de tristesa, en el nostre jo més profund.

“Déu salvi les nostres sabates” denuncia i reflexiona casos com: els abusos pisco/sexuals,el mutisme del Vaticà, les desigualtats laborals de sexe, la guerra de Síria, el tsunami del Japó etc. La mort, la desemparança i la por són els causants directes que brollin de les lletres de l'impremta la metàfora del plor.

Amb aquesta manifestació artística Balletbó expressa que “llegir amb intensitat tot el que es publica pot perjudicar seriosament la salut” i afirma que “cal potenciar el criteri propi i potenciar la veu de la raó. Cal posar de manifest la sinceritat i anul·lar la manipulació dels polítics, dels mitjans, de la societat de la corrupció. Si tots ho fem, el món anirà millor”.

L’artista plàstica Balletbó, ha exposat arreu de l’Estat estan present en diverses sales públiques i privades. Balletbó, també va estar cridada a formar part de la Capitalitat de l’any de la Cultura Catalana a Escaldes Engordany. Premiada en diverses ocasions, la seva obra expressionista abstracte esdevé una explosió de colors en les seves manifestacions artístiques. 

Paral·lelament a la pintura, Balletbó presenta i dirigeix el programa cultural de ràdio i televisió SalmaldonTV, premiat com a millor programa d’entreteniment  2011 pel col·legi de Periodistes del Camp de Tarragona i la Diputació de Tarragona.

Comentaris

  1. hi he passat pel Portal a veure-la i m'ha sorprés inmemsament, valentía, fermessa i eclèctica mirada sobre el moment actual de l'art. Felicitats, per l'art compromés; en serio és completament recomanable per novedosa.

    Salutacions

    Virginia

    ResponElimina
  2. hi he anat i ha estat sorprenent, no trobar lo que darrerament és mlt habitual en totes l'exposicions que vaig. Moltes felicitats per aquesta arriscada aposta artística i per la harmonia que guarda enmascarada sota la virulència emotiva que desperta, Felicitats!!!

    Maria N

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada