la Família Irreal el Musical ...al Teatre Victòria ...GRÀCIES

Amics/es,

El musical La Família Irreal arriba a la recta final de les seves funcions, el proper 6 de gener, al Teatre Victòria. I  des d’aquí les Montses ens traiem el barret davant d’aquesta gran producció. Sí senyor !! Ben parida ha estat la Família Irreal !!

Salmaldon som uns afortunats doncs bé em pogut gaudir a Salmaldon Tv de su majestad el rei al musical, l’actor Toni Albà, i la infanta Elena, l’actriu Anna Bertran.

Us enllacem els programes perquè en feu boca i en gaudiu.


Estrenada el 8 de novembre de 2012 l’han vista més de 200.000 espectadors amb entrades exhaurides dia rere dia ...i ens preguntem les Montses perquè no va estar nominada als Premis Butaca com a millor musical de l’any, injust rubriquem les Montses.

Un espectacle en el que es pot veure com se’n surt la nostra monarquia com una família real en una nova visió de les virtuts del sistema monàrquic.

LA FAMILIA IRREAL. EL MUSICAL. És una comèdia musical dirigida a tots els públics. Un espectacle hilarant: polèmic per alguns, irreverent per d’altres… Veritat per alguns, ficció per d’altres…rubricat per la companyia de teatre DAGOLL DAGOM i la productora Minoria Absoluta.

Bravo, Bravo i Bravo ...el teatre PLE DEMPEUS APLAUDINT DURANT MÉS DE DOS ANYS la vostra feina !!! SOU MOLT GRANSsss

Les Montses



Comentaris