Salmaldon Tv a Penedès Tv

Penedès, 2 d’octubre de 2013.-  El programa de televisió Salmaldon Tv entra a formar part de la programació de  Penedès Tv a partir del 2 de desembre.
lesmontses-5
M.O Balletbó i Montse Solé produeixen, dirigeixen i presenten aquest programa cultural “Salmaldon Tv” que a partir del mes de desembre ocuparà la franja televisiva del programa “Va de Castells”. D’aquesta manera Salmaldon Tv s’emetrà  setmanalment els dilluns i dimarts, a les 14.30h i en repetició cada  quatre hores.
La nova temporada de Salmaldon Tv i ràdio presenta novetats, entre elles, la sintonia del programa que serà una cançó del cantautor de la Reus, Fito Luri. Una altra de les novetats, és la forta aposta per la qualitat i edició d’imatge per part de l’equip tècnic de Penedès Tv dirigit per Jordi Morgades. Així mateix, la proximitat amb els seguidors de les xarxes socials a través de concursos, premis etc estarà molt activa aquesta temporada.
El programa de televisió es complementarà amb un de ràdio, Salmaldon Ràdio que sortirà en emissió els diumenges a les 21h i es trobarà a la Sindicada de la Xarxa.
En conjunt la vesant, comunicativo-artística del projecte Salmaldon seguirà activa.
Balletbó i Solé, satisfetes del nou repte tenen clar un objectiu que és seguir treballant per la difusió de la cultura que es crea, gestiona i programa a Catalunya perquè les lletres, músiques, pintures, obres de teatre i cinema conformen l’univers cultural de les nostres ànimes.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada