L'obra El Rei Borni altament recomanable per la salut




Després de dues setmanes de funcions i amb les reserves exhaurides fins a finals de març us anunciem que EL REI BORNI, la comèdia negra escrita i dirigida per Marc Crehuet i protagonitzada per Miki Esparbé, Alain Hernández, Betsy Túrnez, Ruth Llopis i Xesc Cabot, estarà en cartell a la SALAFlyHard fins al 14 d’abril. Si encara no l’heu vista feu ràpid la vostra reserva enviant un mail a: sala@flyhard.org

La crítica diu de l’obra que:

“El Rei Borni és una comèdia negra que parla d'aquelles casualitats que et canvien la vida, no direm si per millor o per a pitjor. El que és ben cert que, malgrat que els fets damunt la taula són d'aquells que emprenyen al personal, la dramatúrgia del Marc Crehuet, brillantment tramada, per cert, convida en molts moments al riure. Un humor negre, molt al estil britànic, del que fa riure't i després sentir-te una miqueta culpable d'haver-te pogut riure d'això.
L'escenografia ens trasllada al menjador d'una casa. Una taula, quatre cadires i dos parets. Poc més es necessita per condensar les emocions que vindran amb l'ús de la paraula. Direcció acurada, que respecta temps, que sap gestionar entrades i sortides, silencis. I de nou, intèrprets, que sense tenir grans noms saben interpretar, interrogar i deixar al públic bocabadat i desitjant una rèplica més. De tots, repeteix experiència FlyHard, Alain Hernandez, aquesta vegada fent d'un garrulo que desperta tendresa.” Butaques i Somnis

I tot això, en un entorn immillorable com és la Sala Flyhard …una sala on vius el teatre de pell, sense trampa ni carton, un teatre que et fa bategar el text dels actors i que et posa les seves emocions a flor de la teva pell.

Per tot això i molt més, les Montses us diem NO US HO PERDEU !!! que és un goig que artistes de casa nostra, actors i directors que han tingut a bé de formar part de l’Univers Salmaldon tinguin aquest èxit i sessió rere sessió meravellin el públic amb la seva feina. S’ho mereixen, sí senyors!! I nosaltres ens morim de ganes de venir al teatre i aplaudir-vos … així estenem aquest entusiasme a tots els que seguiu aquest bolg perquè el Rei Borni us espera ¡!

Felicitatsssssss a tot l’equip i en especial als estimats : Marc Crehuet, Alain Hernandez i Miqui Esparbé. Ptnssssssssssssssssssssss de sal i de llarga vida.

Enllaços d'interès:



Comentaris