Amadeu Casas presenta el treball Matèria Orgànica


Amics i amigues,

Avui us volem presentar el nou treball discogràfic 

d’Amadeu Casas 

titulat Matèria 

Orgànica 
on el Blues és l'eix vertebrador del treball on hi conflueixen diverses peces instrumentals amb aire de Blues-Rock i també temes amb molt de Swing i amb col·laboracions tan especials com letres de: Quico Pi de la Serra, Roger Mas, Elena Gadel y Tom Principato. 

Al disc hi trobem cançons com "L'home urbà", "Mala gent" que donen nom aquest nou projecte on s'hi recullen les experències més orgàniques dels seus protagonistes.
Matèria Orgànica és el cinquè disc de la seva trajectòria en solitari, on explora l’univers propi a partir de les seves influències del Blues, música de la qual n’és un destacat intèrpret i pioner a casa nostra. L’àlbum està com diu ell mateix «influenciat per la música dels anys 40, a modus de petit homenatge, i en el que es noten les ganes de passar-nos-ho bé».

Amadeu Casas - guitarra, lap steel, veu Matias Miguez - baix Toni Pagès - bateria, teclats i les lletres estan fetes per Josefina Llargues ( Autora dels llibres: La Filomena els fogons remena (Premi Goumand) i La Filomena Llaminera, Cossetània Edicions).

Amadeu Cases és un músic barceloní d’una dilatada trajectòria dins del terreny del blues i que ha participat en els projectes més ambiciosos pel que fa a aquest estil a casa nostra. A títol personal compta amb cinc projectes discogràfics que són: Blues a go-go, Estrictament Personal, Strollin’ Band, Blue Machine Matèria Orgànica, su último trabajo, mestizaje de blues pop y jazz. Actualment també participa dels Miralls de Dylan juntament amb en Jordi Batiste i Gerard Quintana 

Salut i música, molta múscia

Enllaços d'interès:








Comentaris

  1. Whoa! Τhiѕ blog lοoks just likе my old one!

    It's on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Excellent choice of colors!

    My blog - Simply click the following Web site

    ResponElimina
  2. I am гegulaг visіtоr, how aгe yоu eνеrybody?
    Thiѕ paгаgraph poѕtеd at this
    web page is aсtuallу ρlеаѕаnt.


    My blog post; http://www.rasme.com/userinfo.php?uid=1301

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada