COMENÇA 3R TEMPORADA DE SALMALDON TV

DIMECRES, 7 de novembre, SALMALDON TV VA COMENÇAR la 3ra TEMPORADA amb nous convidats amb els qui trepitjaran diverses localitzacions on la Montse Olivé i la Montse Solé, presentadores i directores del programa, experimentaran amb els seus convidats sensacions que no els deixaran indiferent a ningú.


L’emissió ha començat amb el convidat Natxo Tarrés, músic i activista català, i serà seguit per grans de la música Jazz com son Joan Chamorro & Andrea Motis, els humoristes Rafel Faixedas i Carles Xuriguera. Amb tot, el programa arribarà a les Festes de Nadal amb l’actor Josep Julién.

Salmaldon Tv és un programa realitzat a RTV el Vendrell i emès per RTV Penedès i que es podrà veure tots els dimecres en horari: 17.30h i en redifusió tots els dijous en horari: 1.30, 5.30, 9.30 i 13.30h


Salmaldon compta també amb un programa de ràdio, Salmaldon Ràdio, que s’emet tots els dilluns de 19 a 20h al 107.1fm, ràdio el Vendrell. Un programa on es tracta la cultura de casa nostra, la cultura que ens envolta i la cultura dels nostres artistes més propers.


Les Montses, activistes culturals per naturalesa, gestionen també el blog http://artsalmaldon.blogspot.com on comenten temes d’interès cultural, també les podeu seguir al Twitter: @salmaldonart o bé al facebook/ salmaldonart i si ho voleu també podeu visitar el seu web: www.salmaldonart.com


Comentaris

  1. uauuu condivats de 1a per aquest any!

    ja us segueixo amics; força i endevant

    ens agradeu molt

    Gemma

    ResponElimina
  2. mltes grces Gemma pels bons desitjos!

    una abraçada salada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada