Salmaldon torna als seus orígens creatius tot incorporant a Pemi Rovirosa a les performances


Salmaldon torna als seus orígens creatius tot incorporant a Pemi Rovirosa a les performances

Aquest fet no és un fet insòlit, ans el contrari quan fa uns anys el Pemi va decidir deixar Salmaldon a la Nota de Premsa emesa deia que: “tant ell com nosaltres restem oberts a que el destí faci que ens tornem a trobar ben aviat”.
 
I aquest destí ha volgut que ens tornem a trobar a les portes de l’estiu del 2012. Junts compartirem una nova etapa de performances  on jugarem amb la creativitat i sobre tot l'improvització presentant  novetats escèniques.   
Amb l’energia que caracteritza aquest triplet BaixPenedesenc, que a cops es podrà veure també en format triplet i quartet. 

Salmaldon segueix així,  amb 3 anys de vida, maridant les tres arts: la pintura de M.O.Balletbó, la música de Pemi Rovirosa i les lletres de Montse Solé. 

I si la cultura ens fa lliures...imagineu quins sentiments es despertaran en aquestes noves performances? 

Salmaldon

Comentaris

  1. enhorabona Montse, m'alegra per tu

    ResponElimina
  2. content per les Montses !!!

    #amuntvendrell

    Gerard

    ResponElimina
  3. Que guai que torneu tinc ganes de tornar a veure-us tots junts encara recordo els dies que vaig venir a veure-us al primer el vendrell, el segon a calafell i el tercer a barcelona. I els dies que us vaig poder trucar a la ràdio i escoltar-vos des de internet i per tv també per internet.
    Una forta abraçada fins aviat espero que vingueu a barna o a l'hospitalet així segur que podré venir. tinc ganes que caieu de cul al veure'm jejeje!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada