l'obra de Salmaldon a l'Escola de Turisme del Baix Penedès



Les obres pictòriques de Salmaldon a L’Escola de Turisme del Baix Penedès acull des de dimarts, la tercera i última exposició del curs 2010-2011 que es podrà visitar al Restaurant de l’Escola fins al 3 de juny.






A l’acte d’inauguració han participat la Presidenta de la Fundació Montserrat Jornet, la Regidora del Patronat Municipal de Turisme del Vendrell Àngels Turdiu i l’artista Montse Olivé, a més ha donat una de les seves obres “Formentera” a l’Escola de Turisme que la recull en representació de les Cuines del Vendrell.






L’obra exposada s’emmarca dins el projecte Salmaldon (música, pintura i narrativa).






Segons Montse Olivé, Salmaldon vol ser una exposició d'art contemporani basada en el mar Mediterrani, i que té com a eix principal la pintura, i fusiona amb la narrativa i la música.




Salmaldon diu Olive, és un mar d'esclats de colors, compassos, lletres, sensacions i emocions amb les quals ens predisposem a la vida explotant la seva part sensible....
Salmaldon és posiciona enfront de la dualitat de la moral històrica de la societat.






La mostra està oberta al públic fins el 3 de juny, en l’horari habitual del restaurant de l’Escola de Turisme, d’1 a 3 del migdia.






Comentaris

  1. Us felicito de nou. La vostra tasca és un entusiame. Endavant!

    Francesc Cornadó

    ResponElimina
  2. moltes gràcies Francesc per les teves paraules, la vida és un seguir endevant....fent camí

    una abraçada salada

    ResponElimina
  3. hem anat a menjar a l'escola de turisme i ens agradat moltíssim la vostra exposició, ja havia anat a veure-la a la Sala Portal, i falten moltes obres no? moltes felicitats i endevant amb la tv, ens agrada i molt

    un pto
    Teresa

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada