4 notícies... Salmaldon ESTEM CONTENTS !


Amics/es,


Avui Salmaldon sóm notícia al Diari Baix Penedès... i quina és la notícia us preguntareu ??


La resposta més d'una notícia ...a la de 1...a la de 2...a la de 3... a la de 4 ... !!



Primer motiu.- noticia a compartir és que l'obra pictòrica de Salmaldon estarà representada a Escaldes d'Engordany 2011 en la Capitalitat de la Cultura Catalana, amb l'obra de la component i ànima de Salmaldon M.O.Balletbó.


A primers d'Abril es durà a terme una col·lectiva d'artistes del país, en la qual després un llarg període l'obra de Balletbó ha estat seleccionada....ens alegra, i ens fa feliços compartir-ho amb tots vosaltres!!!

Segon motiu.-A primers de febrer és el segon aniversari de Salmaldon com a projecte artístic ( un projecte artístic que va néixer com una exposició d’art contemporani de pintura, música i narrativa inspirat amb el mar Mediterrani ) i ho celebrarem el dia 7 de febrer amb un Salmaldon Ràdio molt i molt especialtraslladarem els estudis de Ràdio a les Oficines del Pla de Barris a la Plaça Nova del Vendrell i compartirem programa amb els amics de la xarxa social del facebook que vindran a fer-nos tot tipus de preguntes sobre Salmaldon, durant 50 minuts serem Salmaldon entrevistats pels convidats... un repte que tenim ganes de viure.


El programa de ràdio que serà com cada dilluns de 7 a 8 tarda, a les Oficines Pla de Barris de la Plaça Nova del Vendrell, estarà obert a tothom que vulgui venir a veure’l i convidem a tothom a compartir amb nosaltres aquest Salmaldon Ràdio.


Salmaldon estem contents ... Salmaldon estem d’aniversari !!


Tercer motiu.- EL 9 de febrer i també en motiu del 2n aniversari de Salmaldon a les 7 de la tarda al C/ Major nº 22 de Tarragona es presentarà la joia Salmaldon creada per l’artista Joan Blàzquez. Convidem a tothom a descobrir amb nosaltres aquesta peça.

Quart motiu.- A partir d’aquest mes de febrer Salmaldon comença a fer televisió en regularitat mensual cada primer dimecres de mes s’estrenarà un Salmaldon TV el primer convidat serà amb en Lluís Gavaldà dels Pets i podem anunciar altres noms que passaran per Salmaldon TV com Pep Sala i Tanit Plana...


I el darrer motiu és que volem desitjar-vos un bon cap de setmana !!


fins aviat


Salmaldons

Comentaris

  1. Quina foto més guapa...amb espelmes d'aniversari i tot

    per molts anys Els Pets i Salmaldon


    Anna M.

    ResponElimina
  2. volem felicitar-vos per les novedoses iniciatives, per l'aposta cultural que porteu a terme

    us seguim a tope
    gent de Calafell

    ResponElimina
  3. FELICITATTTSSSSSSSS


    paquita

    ResponElimina
  4. avui he tornat a entrar en el vostre blog per mirar el pro. de tv amb en Gavaldà, és genial en LLuís, no em canso de veure'l

    gràcies Montses per la tasca feta.

    Margarida
    Llorenç del Penedés

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada