valoració 2010, BENVINGUT 2011














Amb il•lusió truca a la porta el nou any i els moments viscuts del 2010 resten amb amor escrits al record amb el mateix entusiasme amb el que es van viure i amb els que es van crear moments.






Amb més energia si cap escrivim per elogiar el viscut i obrir els braços a tot el que vingui al llarg del 2011.

Volem fer una valoració dels fets destacats d’aquest 2010 per un projecte artístic el de Salmaldon que, paga la pena recordar, va néixer com una exposició d’art contemporani, idea del pintora M.O.Balletbó, i que amb el temps ha esdevingut quelcom més… ha esdevingut sentiments, sensacions, evolució, emocions, rialles, performances, lletres, mirades, colors, expressions, quadres, somriures, amics, ràdio, música, tele, imatges, llibres, facebook i molt, molt més…quelcom màgic sota el nom de Salmaldon.

Vam celebrar el 1r aniversari de Salmaldon on el restaurant Molí de Cal Tof va crear el plat Salmaldon que actualment és troba com a recomanació del xef. Una festassa !!

Durant tot l’any cada dilluns de 7 a 8 tarda vam fer Salmaldon Ràdio a Ràdio el Vendrell, com fem actualment, un plaer tenir amb nosaltres un reguitzell de convidats amb els que vam compartir moltes coses.

Al juny després de durant tot l’any anar per arreu de Catalunya amb la performance “Salmaldon amb Moviment” vam arribar amb la performance a la ciutat de Cádiz, Andalusia, un plaer per les Montses gaudir i fusionar el nostre art amb l’art del flamenc propi d’aquelles contrades ... i tornar al nostre petit país per seguir fent performances.

Al mes de juliol va sortir a la venda un recull de tots els textos de Salmaldon. Sota el nom de “Salutacions Expressives les lletres de Salmaldon, de Montse Solé”. Aquest llibre va ser presentat a Museu Déu del Vendrell, Casa Barral de Calafell, llibreria Bertrand de Barcelona, Reus i Madrid.

Al mes d’agost Pemi Rovirosa decideix finalitzar la seva col•laboració a Salmaldon i s’incorpora a la part musical, a les performances de Salmaldon el músic reusenc líder del grup de rock català Whiskyn’s en Joan Masdéu i de la fusió de l’art de Masdéu i de Salmaldon en surt la performance intimista “Salmaldon amb Miniatures, les Montses i Joan Masdéu” que es va poder veure per primer cop l’11 de setembre al Castell de Calafell.

Al setembre comença nova temporada de Salmaldon Ràdio conduïda per les Montses on la cultura és la base del programa i convidats com Pep Sala, Lídia Pujol, Pep Plaza, Àngels Bassas i artistes locals i comarcals el fan ser com és un espai de sensacions.

A l’octubre Salmaldon arriba al Blanquerna Centre Cultural de Madrid on presenta el llibre “Salutacions Expressives” i on ensenya l’art del Mediterrani a través de la performance “Salmaldon amb Miniatures, les Montses i Joan Masdéu”.

Al novembre i després d’una llarga selecció arriba notificació des de la Capitalitat de la Cultura Catalana 2011 Escaldes Engordany on Salmaldon i serà present representant la Cultura Catalana.

I ara que estem a finals de desembre ha arribat el 2n Salmaldon TV amb el Buho Guillem Solé que vam enregistrar al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell ...
Actualment la gent de Salmaldon garbellem idees per seguir compartint amb tots vosaltres la màgia dels sentiments i la cultura.

Volem brindar junt amb vosaltres per un 2011 ple d’art i salut !!!

Els millors desitjos ....BENVINGUT 2011

Les Montses

Comentaris

  1. el mateix per vosaltres gent, molts projectes nous per estrenar i volem més ràdio i més més TV
    SALMALDON A TOPE!
    BON ANY!!

    ResponElimina
  2. us desitjem tot el millor per els vostres projectes

    Bon Any 2011, endevant sempre

    Cordialment
    Teresa

    ResponElimina
  3. vist aixi escrit per vosaltres fa pachoca eh!
    esteu actius, esteu a tope, ja només falta que planteu un arbre

    Palanteeeee

    Bon Any i que feu realitat tots els vostres nous projectes!

    Marc G.

    ResponElimina
  4. Salmaldon tv, ens agraden els Buhos, ens agrada el Guillem
    som de la familia Buhos Penedés

    felicitats.

    quan torneu Salmaldon ràdio??????

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada