Reus i Madrid darreres presentacions del llibre SALUTACIONS EXPRESSIVES, les lletres de Salmaldon de Montse Solé


Amics/es,

El llibre "Salutacions Expressives" les lletres de Salmaldon de Montse Solé està en ruta... fa camí...i com no podria ser d'una altra manera aquest cop farà parada a Reus i Madrid i revolucionarà a la resta de l'equip... deixeu-me que us expliqui...

El proper dijous dia 21 "Salutacions Expressives" serà presentat a les 19.30h a la llibreria Galatea de Reus. L'acte de presentació anirà a càrrec del periodista David Ortega, March Editor i la pròpia escriptora Montse Solé

El proper dilluns dia 25 "Salutacions Expressives" serà present al Centre Cultural Blanquerna de Madrid i revoluciona a la resta de l'equip si bé doncs... deixeu-me que us expliqui...LA PERFORMANCE SALMALDON AMB MINIATURES, LES MONTSES I JOAN MASDÉU ES PRESENTA AL CENTRE CULTURAL BLANQUERNA DE MADRID EL PROPER DIA 25

La performance Salmaldon amb Miniatures, les Montses i Joan Masdéu es presenta al Centre Cultural Blanquerna de Madrid el proper dia 25 d’octubre. Performance aquesta que barreja les disciplines artístiques de la pintura de M.O.Balletbó, la música de Joan Masdéu i les lletres de Montse Solé, una barreja on es fonen diferents inquietuds artístiques per acabar esdevenint-ne una de sola.

Prèviament a la performance i al llarg de tota la tarda del dia 25 a partir de les 18h al Centre Cultural Blanquerna de Madrid es durà a terme una tarda literària catalano/madrilenya on hi participaran escriptors de reconegut renom dins del panorama literari com Jorge Cela Trulock, entre d’altres, i on les lletres de Salmaldon a mans de la seva escriptora Montse Solé hi jugaran per partida triple bé doncs la Montse Solé participarà des de les 18h i fins a les 19h en un debat literari i després presentarà el llibre “Salutacions Expressives, les lletres de Salmaldon”.

Darrera presentació prevista per aquest any del llibre presentat anteriorment al Vendrell, Calafell, llibreria Bertrand de Barcelona i Reus.

Un llibre, el de “Salutacions Expressives”, inspirat en el projecte Salmaldon, projecte interdisciplinari d’art expressionista abstracte inspirat en el mar Mediterrani i que es podrà veure en el seu estat més pur de creació sobre les 20h sota el nom de “Salmaldon amb Miniatures” una performance que de ben segur despertarà les sensacions, emocions i sentiments del públic assistent que podran gaudir de l’art del mediterrani.

L’acte està organitzat per la Subdelegació del Govern Català a Madrid i l’Editorial March. I l’entrada és lliure per a tots els assistents.


Comentaris

  1. gent, esteu a tope amb les presentacions!!!!!

    endevant

    Lidia(Vila)

    ResponElimina
  2. Molta merda!!!!!!! per l'espanya

    éxits!!!

    ResponElimina
  3. bonica foto Solé

    bon fotogràf,

    bon llibre

    bona amiga

    ptnet

    Marta

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada