presentacions del llibre Salmaldon




Amics/es,




El passat 22 i el 29 vam tenir el plaer de presentar el llibre "SALUTACIONS EXPRESSIVES les lletres de SALMALDON"de Montse Solé al Vendrell i Calafell respectivament.




En fem ara 5 cèntims ...




Estar al Museu Deu del Vendrell va ser per Salmaldon tot un luxe !! junt amb l'autora, l'editor i la il·lustradora, i el il·lm alcalde del Vendrell va presentar el llibre Pemi Rovirosa membre de Salmaldon... el Pemi va descriure com ningú a través dels escrits que recull el llibre la pròpia autora ... una presentació delicada, acurada, sensible com son aquestes dues ànimes de Salmaldon ...en Rovirosa i la Solé companys de sensacions i emocions...




A la mateixa casa d'en Carles Barral... a dia d'avui en qualitat de Museu Casa Barral va tenir lloc la segona presentació d'aquest llibre trilingüe ( català, castellà i anglès) de l'autora Montse Solé acompanyada de un nombros públic i del editor, la pintora, les autoritats locals i també del Director General de Fundació la Caixa, Jaume Lanaspa qui va fer la presentació on va destacar la gratitud de haver llegit el llibre "Salutacions Expressives" on ha tingut el plaer de sentir la musicalitat de les lletres, el joc de les paraules, la sensibilitat extrema de l'autora i la gran maduresa que denoten les seves reflexions.




L'obra és un reflex de la part literària dels treballs multidisciplinars de Salmaldon, un original grup cultural format per un músic -Pemi Rovirosa-, una il·lustradora -Montserrat Olivé Balletbó- i una escriptora, Montse Solé. L'obra inclou il·lustracions de Balletbó.





L'autora va destacar a les dues presentacions que 'Salutacions expressives' "és un llibre del segle XXI, una obra de reflexions, d'escriptura raspall, que vol anar més enllà de la lletra". Un cop fet, "el llibre és de vosaltres, és una suma de vides i desitjo que en algun moment insòlit de la vostra vida recordeu alguna de les lletres d'aquest llibre, una paraula, una rialla", digué en referència als assistents als actes.




L'obra iniciarà passat l'estiu un recorregut de presentacions per la Universitat Blanquerna de Madrid, llibreria Galatea Reus i llibreria Beltran de Barcelona.




El llibre ja es troba a les llibreries ... gaudiu-ne !


Comentaris

  1. Aquest mati he fet el que va comentar l'Olivé en la presentació a Calafell, he anat en mar amb el llibre i al igual que altres blocaires estàn redescubrint el mar, el seu mar; jo també ho he fet i vull dir-vos que no deixeu de llegir la pàg.50 en aquest escrit mi he trobat i el dibuix de la planxadora d'en Picasso trobo que s'hi acomode a la perfecció.Es la meva opinió.

    Res , felicitats pel llibre i m'entorno a llegir!

    ResponElimina
  2. He començat a llegir el llibre i m'estic enganxant, no puc deixar-lo; per cert jo le comprat a la llibreria Papiol de Calafell Platja,pro tinc un amic de Banyeres que m'ha preguntat on més el venen al Baix Penedés?


    Gràcies Salmaldon i Felicitats.

    ResponElimina
  3. Digue-me on puc comprar llibre????
    soc de Sant Jaume dels Domenys.

    Gràcies Salmaldon

    ResponElimina
  4. Jo le comprat a la Mitjans del Vendrell.
    El llibre és boníssimm

    felicitats

    ResponElimina
  5. De moment podre-ho comprar el llibre al Vendrell a la llibreria Mitjans i a la llibreria New Josman i a Calafell platja a la llibreria Papiol i a la llibreria de la plaça Catalunya del poble.
    Desijem us agradi!!

    una abraçada salada
    Salmaldon

    ResponElimina
  6. I la gent de San Sadurni, que?
    on podem comprar-lo?

    ResponElimina
  7. perdoneu retard de la nostra resposta.... després de parlar amb l'editorial, ens han comentat que ho deman-ho a la vostra llibreria habitual i que llavors la mateixa llibreria ja el demanen als distribuidors...i els hi porten

    gràcies
    Salut i Art!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada