SALMALDON PRESENTA NOVETATS PER AQUEST ESTIU


AHIR AL MIGDIA, A LA PLATJA DE SANT SALVADOR, EL PROJECTE ARTÍSTIC SALMALDON VA PRESENTAR ALS MITJANS LES NOVETATS PER AQUEST ESTIU


El projecte artístic Salmaldon va néixer com una exposició d’art contemporani fusionant música, pintura i narrativa … va evolucionar i ja fa més d’un any que podem veure aquest trio Baix penedesenc anomenat Salmaldon com a exposició i com a performance on fusionen en viu i en directe música, pintura i narrativa.

Un esclat de sensacions i emocions totes elles despertades per mar Mediterrà que és la font d’inspiració d’aquest projecte artístic, d’aquí el nom de Salmaldon.

El projecte està integrat per la pintora Montse O.Balletbó, el músic Pemi Rovirosa i l’escriptora Montse Solé.

Les performacnes de Salmaldon s’han pogut veure el passat 2009 per diversos punts de la geografia catalana com també a Eivissa.
Aquest 2010 les performances i l’exposició seguiran tenint com a escenari principal Catalunya tot i que el mes de juny es podrà veure a Cádiz i a l’octubre a Irlanda.
Salmaldon resta obert a contractacions per tots aquells que estiguin interessats en gaudir del seu art.

Com a novetat d’aquest segon any Salmaldon, que ja tenia una música pròpia, farà una cançó amb música i lletra. Solé i Rovirosa preparen la cançó de Salmaldon que s’estrenarà el proper 9 de juliol al Monestir de Santa Oliva.
Solé comenta “ el fet de que estrenem la cançó Salmaldon a Santa Oliva és pel fet de poder estrenar-la a la comarca, amb la nostra gent, amb la gent que han vist néixer Salmaldon i que tant l’han cuidat des de les persones anònimes, fins a la premsa, ajuntaments i demés”

Rovirosa destaca que tot va sorgir de veure els quadres de la Montse, anar llegint els escrits de la Solé … un simbiosis de tot sense ordre de factors, sense oblidar que l’objectiu és donar a conèixer l’exposició d’art contemporani. Amb el temps s’ha convertit amb la necessitat de comunicar … comunicar mitjançant la performance, mitjançant el programa de ràdio setmanal a ràdio el Vendrell, mitjançant qualsevol lloc o canal on poder expressar el nostre art.
Referent a la cançó,segon any segona cançó amb música i lletra de Salmaldon serà enriquidor, un repte i una motivació més perquè la gent s’apropi a gaudir amb nosaltres de les perfromances i de la cançó de Salmaldon.


Un projecte Salmaldon que no s’atura després de la gira d’hivern encara amb entusiasme la gira d’estiu i que com ve diuen els seus components segueixen inquiets per seguir innovant.

www.artsalmaldon.blogspot.com, salmaldon@hotmail.com

Comentaris

  1. Nova canço! ja tenim ganes d'escoltar-la
    serà sorprenent, segur.

    una abraçada

    Lidia

    ResponElimina
  2. m´encanta el tema SALMALDON, molt ben trobada felicitats!!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada