quina, quina energia!!!!!!!


amics/es



ostres ostres com estem d'energiaaa en tenim tantes ganes ... tantes.... per això us emplacem a :



AQUEST DISSABTE dia 6 de març a les 19H a ATENEU CULTURAL ALBA DE CUNIT c/st joan núm 2 PERFORMANCE SALMALDON junt amb la banda i amb UNA SORPESAAA puntual i nova per a tothom ... pq no ho digueu a ningú pero només ho saben dos dels integrants de Salmaldon ... així que també un de nosaltres serà sorpes AQUEST DISSABTE A LES 19H A CARRER SANT JOAN NUM 2 DE CUNIT!!





avui també estem a topee d'energia pq l'energia positiva HA FLUIT I MOLT al programa EL TEMPS LLIURE ...AMB TOT EL SEU EQUIP !! GRÀCIESS !!!



ho podreu veure a partir d'aquest dijous a TELEVISIÓ EL VENDRELL ... allà explicarem com SALMALDON celebrarà el seu primer aniversari ... amb AQUEST MARIDATGE EXPRESSIU AMB EL RESTAURANT MOLÍ DE CAL TOF ... aviadet us en passarem unes imatges pq aneu fent boca !!

d'aquest maridatge expressiu en surt EL PLAT SALMALDON que a partir del proper 11 de març us podeu menjar a el restaurant molí de cal tof!!



i bé amb tot això us deixem amb el programa d'aquest dilluns que vam tenir al músic amic RAFEL CLARAMUNT



www.rtvelvendrell.cat/radio-a-la-carta.html?id=19&data=2010-03-01



US ANIMEM A VENIR A LA PERFORMANCE DE CUNIT !!!









Comentaris

  1. Amb el teu permís Montse , cómo hemos cambiado... uns més que altres és cert, ara el més important és que malgrat el pas dels anys alguns hem conservat les amistats d'aquells anys. Felicitats companys!!!
    Quin gust tindrà Salmaldon? m'heu deixat intrigada.
    Enhorabona pel programa.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada