amb molta energia us passem link programa 22-2-10


benvolguts,es




salmaldon no s'atura, no s'atura ... estem plens d'energia i amb moltes ganes la mateixa que ens ha donat el programa de ràdio d'avui ... ohh com ens agraden les seccions ...









i amb l'energia del programa d'avui i amb moltes moltes energies més de les sorpreses i demés amb les que estem treballant arribarem a CUNIT el proper 6 DE MARÇ A LES 19H AL C/Sant Joan núm 2 de Cunit al 1r pis.

Allà farem SALMALDON PERFORMANCE AMB LA BANDA I AMB MOLTISSIMA ENERGIA !!




recordar que el patrocinador d'aquest mes de Salmaldon és la casa rural O Chardinet D'A Formiga al Valle de la Fueva i que si voleu participar podeu enviar un mail a salmaldonradio@hotmail.com.


i bé d'aquí uns dies més i més notícies

salmaldon us desitja una bonica setmana !!

i us deixem amb una foto de l'any passat que vam estar amb la performance a eivissa perquè tenim moltes moltes ganes que surti el sol i faci caloreta!!

Comentaris

  1. BONICA FOTOGRAFÍA!!
    Quans records compartits no sé, em ve al cap l' aeroport,la cua al moment d'embarcar, les mirades el revolt que si va generar... aquell bany unes hores abans de la performance a la platja de Santa Eularia..els esmorzars al hotel.. aquells sopars amb la Janet i la seva familia..les passejades per l'illa.
    TANTS INSTANTS!
    BONICA FOTOGRAFÍA
    Amb desitg del nou estiu que es prepara
    una abraçada
    L'Olivé.

    ResponElimina
  2. Ostres companya ... gràcies per les teves paraules que ens han fet reviure encara més aquells instants; que n'és de màgic salmaldon.

    i que bonic és que ho compartim els tres!

    gràcies per tenir l'idea de salmaldon i compartir-la amb nosaltres dos!

    ja saps qui som no? si si els teus companys i amics.

    una abraçadaa

    ResponElimina
  3. eiii salmaldonencs què és això que heu d'explicar i no expliqueu? aquestes coses amb les que esteu treballant?? vaaa expique-ho ja!
    tenim ganes de saber de vosaltresss

    salut

    joan

    ResponElimina
  4. TENIM MOLTES GANES DE VEURE LA VOSTRA PROPERA PERFORMANCE!!!!

    PTONS.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada