salmaldon té 2 punts de venda a la comarca

Salmaldon amplia punts de venda ja en son dos un al Vendrell i l'altra a Calafell ... us expliquem.
Si esteu o visiteu la capital de la comarca: El Vendrell i us interessa tenir el CD amb la música i narrativa de Salmaldon i/o la litografia la Rosa dels Ports podeu apropar-vos als ESPORTS 2R al c/ Dr Garcia 5 just darrera de l'església.
Als ESPORTS 2R podeu comprar-hi tant articles d'esport: banyadors, tovalloles, raquetes .... pròpies de l'època estival ....com també articles de caça ... com també cohets, petards per gaudir d'unes bones revetlles de Sant Joan i St Pere... així que ja sabeu si voleu compar LITOGRAFIA 25€ i/o CD 5€ record de Salmaldon podeu adreçarvos als ESPORTS 2R on podeu aprofitar i comparar altres articles i on us podem assegurar us atendran molt bé.
Si esteu per Calafell també podeu adreçar-vos a l'HOTEL PLATJA MAR, c/de Rafael Casanova enllaç Costa Daurada, 9 passat el pont del vives direcció la platja el 2n carrer a ma dreta, on podeu comprar la LITORGRAFIA i/o CD record de Salmaldon a l'HOTEL PLATJA MAR.
A l'hotel també podeu veure l'exposició permanent que la Olivé hi te expossada a la recepció del mateix i on recomanem no us perdeu el quadre: la dona d'aigua.
Convidant-vos a que us apropeu als ESPORTS 2R del Vendrell i a l'HOTEL PLATJA MAR de Calafell ... us regalem el millor dels nostres somriures!!!

Comentaris

  1. mola que feu publicitat i escombreu cap a casa
    els sports 2r referent de punt de venda,apuntat
    s'ha de dir que ho hem llegit al blog?
    apa vendrell sort
    jk

    ResponElimina
  2. Doncs si, si voleu dir-ho, endevant!!!
    està molt bé que segiu el blog
    amunt Vendrell!
    salutacions x jk
    l'olivé

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada