salmaldon radiofònic dimarts 30 a 22h al 170.9fm


Benvolguts/es,


aquest dimarts dia 30 a les 22h podeu escoltar a través del 107.9FM el programa mensual de Salmaldon.


aquest per motius d'agenda es va tenir que gravar el passat dia 16 i es per això que us podem dir que esta ple de sorpreses...de fet les primeres sorpreses vam ser les Montses ... si si el Pemi va sorpendren's i molt en directe ... escolteu ja veureu, sentireu ... sensacions, emocions i moltes moltes rialles és el que volem compartir amb vosaltres el proper dimarts a les 22h al 107.9 de la FM.


nosaltres tornem el mateix dimarts cap a eivissa per retrovar.nos amb l'exposició, per gaudir de les platges, el sol, l'ambient ... i tornarem amb les energies a tope per seguir sorprenent amb Salmaldon ...


una abraçada

Comentaris

  1. titis quina envejaaa
    si si porteu energia i el que faci falta que en volem més i més
    ens veiem a calafell "ja queda menys"
    una abraçada
    gemma

    ResponElimina
  2. Com puc escoltar al programa intento d'escoltar-lo i no puc sóc de l'hospitalet de Llobregat ho podrieu penjar els programes per qui és de fora de tarragona i voltants i que no ho podem sentir és una gran merda tot això només tenen sort als que estan a prop de la ràdio als que ho poden sentir i als damés què? si us plau busqueu alguna solució moltes gràcies.
    Núria Valero

    ResponElimina
  3. això de que no s'escoltes programa va ser una putada. si com dieu la cupla es d calafell radio "YA LES VALE" AIXÒ NO ES FA. buicot en contra d'escoltar calafell radio!!
    una abraçada a salmaldon una patada al 107.9fm
    jk

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada