He tingut el goig de il.lustrar el conte infantil "L'Enzo vol un Gegant" d' Isabel del Pilar Valero, poetessa.

 De ben petita em passava hores i hores dibuixant, recordo un estoig, a les hores gegant  a quadres de color verd què m'havien portat els Reis Mags i un bloc de dibuix què la mare m'havia comprat.

De més gran vaig estudiar Art i Disseny al EMAID de Vilanova i la Geltrú i vaig anar fent camí en el món del expressionisme abstracte, després va arribar SalmaldonArt i alló va ser una dolça bogeria d'exposicions i performances sense parar ni per respirar per tot l'estat. També va venir SalmaldonRtve pel qual vam rebre de part de la Diputació de Tgna i la URV el Premi a millor programa cultural de Tgna i Terres del Ebre al 2011, amb tot aixó vam anar a petar a Rne4 un somni impensable.

I tot plegat convinat amb les classes de pintura i dibuix per a infants realitazdes durant quinze anys.


Si algú m'ho hagués dit anys enrere li hauría preguntat què t'has begut? Peró com què la vida sorpren sempre, jo vaig continuar endevant i llavors va entrar la meva obra a formar part de la Galeria Abartium de Bcn. També em van arribar els encàrrecs per il.lustrar dos llibres : "Salutacions Expressives" i " L'Arbreda Ebrenca" i ara sense esperar m'ho em va arribar la comanda de il.lustrar aquest conte infantil i em va omplir de joia.



                                            



Heus aquí què us presento el conte infantil "L'Enzo vol un Gegant" una meravellosa glossa escrita per la poetessa Isabel del Pilar Valero de Vilafranca del Penedés i què va ser presentat a Vilafranca el passat mes de gener ! Estem molt contentes amb aquesta creació perquè ens està portant moltes gratificacions. Veure els ulls dels nens en els "Conta-Contes" què és realitzen ens omple el cor de felicitat.

 


Si voleu fer-vos amb un exemplar el podreu trobar a les llibrerires "La Cultural" i "L'odissea" de Vilafranca del Penedés. 

Ah i també dir-vos què per St.Jordi ens trobarem signant el conte a Sta. Margarida i els Monjos i a Vilafranca del Penedés, ja us aniré dient !!


              Montse O.Balletbó



Presentació del conte a Vilafranca del Penedés al costat de la poetessa Isabel del PilarValero.





Comentaris

  1. ho he vist al Faceboock i he entrat. Quina pasada Montse! quanta tasca feta i tu sempre tant prudent i calladeta. Felicitats pel conte, aniré a les llibreries. Felicitats de nou, nena! Marta .

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats, per St.Jordi et buscarem.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada