Parlem d'intel.ligència artificial ? #HumansartificialsTv3

L'intel.ligencia artificial està redefinint el món.

 D'aquí res ens llegiran el rostre i sabran si som heterosexuals o no i si estem trisos o alegres.

Pronostiquen que d'aquí uns anys veure'm dictadures estables.
I què des de les xarxes seràn capaços de fer-nos canviar el vot i les creences. La tecnologia hauria de ser una força democratitzadora, hauria de ser beneficiós, oi?
Doncs no en té pas la pinta!!

El Sense Ficció d'ahir @tv3 em va fer esfereir. #humansartificialsTv3



Em va semblar què hi han molts interessos creats en bolcar-nos cap a l'intel.ligència artificial perquè la natural ja l'hem deixada per impossible?.... o perquè així els robots si acaben sent més intel.ligents que les persones llavors ja ens tindran menjant de la seva mà.

Dieu-me malpensada si estan fomentant borregos sense capacitat de pensament crític, sense empatia ni sentiments, volen una societat de clons, muts e integrats dins el ramat. I les màquines què seràn les què treballaran les què pensaràn les què dominaràn seràn programades pels què controloran el món i computaràn diners i per poder recuperar l'humanitat quí les reprogramarà perquè s'autodestrueixin?

Darrerament el món em sembla una pel.lícula de ficció de les d'Oscar!

D'aquí uns anys, i no sabem quants, l'intel.ligència artificial estarà per tot arreu, ho escoltarà tot i estarà connectada  amb qualsevol càmera del planeta.

 Adéu intimitat!

Humilment us recomano si no vareu poder veure el programa busqueu el Sense Ficció- Humans artificials a  Tv3 a la carta i en parlem.

m'agradarà rebre el vostre feedback .

Comentaris

  1. El món que ve em sembla molt preocupant. El més preocupant és que la gent no ho veu. Aquestes tecnologies donaran poder total sobre les nostres vides. En quines mans esta aquest poder? Quin ús en farà? Resseguim la història de la humanitat no podem esperar res de bo. Potser em plantajare viure com una "Amis" i llenci el móvil i l'ordinador.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És ben curiós pro l'expressió de potser em plantejare viure com una " Amis" en els darreres temps una parell de persones conegudes m'ho ha comentat també. El fet de no saber en mans de qui mou els fils què orquesten els nostres comportaments de consum i de tendències és més què intrigant, estic amb tu. I el més preocupant és què el remat fa ulls cegs, potser ja els hi convé als grans estaments tenir-nos sense criteri ni sense parer. Gàcies per la teva entrada i els teus comentaris @solament ,

      una salutació ben salada.

      Elimina
  2. La veritat és que ben mirat tot plegat comença a fer respecte. Tornem al principi dels temps en el que es deia que els fils que mouen el món oculten persones amb molta ambició. Molt bó el programa recomanat. Salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. si noi l'ambició dels què tenen molt poder sembla" inconmensurable". anirem a fent a veure-les venir. salut!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada