L'obra de Montse O.Balletbó a la Galería Abartium- Calldetenes (Vic)

Conèixer a la galerista Eva Cunill va ser com un regal inesperat i dolç, doncs és persona afable de gran sensibilitat per l'art i estima per la creativitat. Després d'haver exposat sota la seva guía a la Fundació Claret de Barcelona l'any passat  ara m'arribat  l'ocasió d'exposar la meva obra en la Galeria Abartium que ella dirigeix i gestiona en un entorn meravellós en plena natura i en un espai històric que sempre que tingeu opoció heu d' apropar-vos i visitar-la.
Per a mi com artista i amb tota la humil.litat és tot un honor que la meva obra formi part d'aquesta preuada galeria

El día de l'inauguració va ser senzillament genial, els artistes vam estar molt a gust parlant d'art entre nosaltres, amb la galerista i amb el públic assistent al acte, després d'una tarda que amenaçava mal temps després una pluja fina va sortir un resol que va fer més que agradable el vernisage servit en els jardins de la Galeria.


comparteixo a continuació les explicacions compartides a les xarxes per la mateixa Galeria Abartium, i recordeu que estem en els darrers dies per apropar-vos i visitar-la.

información abartium galería de arte
el sábado 19 de mayo a las 19h se inauguró la exposición
"locus" de la artista lluïsa pla en las salas 1 y 2, y la exposición "colectiva contemporánea" con los siguientes artistas seleccionados: laura alich, balletbó, cuesta, dagravile, el felo, gabriel grau, colectivo incubando ideas, candela llop y antonio santafé en las salas 3 y 4. la celebración contó con la presencia de artistas participantes.
del 12/5 al 5/6/18
martes a viernes de 12 a 20h
lunes de 17 a 20h, sábados concertadas
ctra. folgueroles km 4,5
calldetenes (barcelona) m. 686829675
info@abartium.com www.abartium.com

Comentaris