María Galiana i Juan Echanove al Teatre Àngel Guimerà, del Vendrell

Aquest diumenge, 22 de febrer, a les 22h, el Teatre Àngel Guimerà del Vendrell obre el taló amb “Convesaciones con mamá” protagonitzada per María Galiana i Juan Echanove.
"Conversaciones com mamá" tracta d’una mare de vuitanta-dos anys i el seu fill Jaime, cinquanta. Ambdós viuen en mons molt diferents.
Jaime té dona, dos fills, una bonica casa, dos cotxes i una sogra que atendre. La mare se les arregla sola i porta la seva vellesa amb dignitat. Un dia però ocorre l’inesperat; l’empresa per a la qual treballa Jaime el deixa al carrer per raons de reajustament de personal. La lamentable situació el porta a prendre decisions dràstiques per què no pot mantenir el seu tren de vida.
Així mateix, també estan programades les següents obres i concerts:
-Cantabile, 1 de març a les 18h
-Planeta Tancat, 8 de març a les 12h
-Guillem Albà & The All in Orchestra, 20 de març a 22h
-El mêtre, 12 d’abril a les 12h
-Lax’n’Busto, 25 d’abril a les 22h
-Llum Blava, 8 de maig a les 22h
Les entrades es poden  compra aquí les entrades
Amb tot al Vendrell seguim gaudint d’una programació estable de Teatre i donem les gràcies a tots els professionals que hi treballen ...fem un esment especial per l’Oriol.N, el Tomàs.Q, la Ció.P i tots aquells que des de la nostra vila fan brandar la cultura.
El Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell va tancar la temporada 2014 havent programat una vintena d’espectacles de teatre i espectacles familiars, i de fent una profitosa incursió en el món de la música. Amb tot, va veure augmentat considerablement el nombre de públic i l’activitat del mateix.

Comentaris

  1. espectacular programació per ser a comarques, gràcies Salmaldon per apropar-la i fer-la coneixedora.

    pto

    Maite

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada