Sereu més feliços si poseu el jazz de Motis & Chamorro a les vostres vides !!


 Aquest matí de divendres, 5 de desembre, les Montses de la mà de Ramón Castelló hem retrobat, als estudis de Ràdio4-Rne, la màgia del duet Motis-Chamorro dos músics de jazz amb una dilatada trajectòria artística ... ens enamora la seva vàlua, la seva"increcesdo" trajectòria artística ..i no podem deixar de aplaudir la tasca que està fent en Chamorro al món de la pedagogia de la música del jazz.

Andrea Motis (vols saber-ne més de l'Andrea...entra !) i Joan Chamorro han actuat a: Brasil, Suïssa, França, Anglaterra i tenen previst anar al Japó, Estats Units, Sud-àfrica, Sud-amèrica, . Tot i que ja els hem vist a tots els principals festivals de jazz de tot el món de ben segur encara tenen molt per sorprendre'ns ...d'actuacions moltes i de treballs plegats també ...els podeu escoltar als discs: Joan Chamorro presenta Andrea Motis, Feeling Good, Motis Chamorro Big Band, Andrea Motis and Joan Chamorro Live at Jamborre i en La Màgia de la Veu !! Al marge de tots els treballs de la Sant Andreu Jazz Band. compra aquí els treballs !!
 
A "La Màgia de la Veu"  Joan Chamorro ens proposa un tribut a quatre grans dives del jazz com són Dinah Washington, Sara Vaugahn, Ella Fitzgerald i Billie Holiday. Es tracta d'un homenatge a través de les veus d'Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira i Rita Pagès, totes elles sorgides de la pedrera de la Sant Andreu Jazz Band.

Aquest enllaç podeu escoltar l'entrevista on parlem amb ells programa de ràdio Motis & Chamorro ,a partir de la meitat de l'audio en endavant gaudiu-la i enciseu-vos amb el seu art...només us direm una cosa ...sereu més feliços si poseu el jazz de Motis & Chamorro a les vostres vides !!

Comentaris