Si no volies carn, aquí tens carnaval



L’obra “Si no vols carn, aquí tens Carnaval” inicia el Cicle Toca’m Teatre, a Calafell


Aquest divendres, 7 de març, a les 21h, s’iniciarà el Cicle de Teatre Toca’m Teatre amb l’obra ““Si no vols carn, aquí tens Carnaval”.

L’obra començarà a les 21.30h i se’n farà un segon passi a les 22h. El preu de l’entrada és de 5euros. I després de l’actuació, tothom qui ho vulgui podrà fer el còctel "Toca'm Teatre" amb els actors. 

A “Si no vols carn, aquí tens Carnaval” és una obra de Jesús Milà i Jofre Blesa i comptar amb els actors:Àngela Monge i Quim Casas. A l’obra ens hi trobarem a la Berta, una noia que aparentment viu només pel seu marit. En David, un noi que aparentment només viu per la feina. Un mal plantejament inicial, se’ns dubte. Avui és carnestoltes però també és l’aniversari d’en David, i la Berta li ha preparat un sopar sorpresa per celebrar, com cada any, les dues coses alhora. Malgrat casar-se enamorats, moltes coses no els han sortit com ells esperaven. La fredor d’en David,a dia d’avui, és més que palpable, i el comportament de la Berta, segurament sense cap mala intenció i agreujat pel fet de pensar que mai aconseguiran el fill que tant desitgen no ha ajudat gens a facilitar-los les coses, sinó tot el contrari. Tot plegat els evocarà a una situació gairebé insostenible, malgrat que la Berta s’entossudeixi a sostenir-la fins l’infinit, i això farà que els esdeveniments es precipitin cap a un desenllaç on res és el que semblava inicialment. 

Totes les obres de Toca’m Teatre es realitzaran a Hotel Antiga de Calafell (Plaça Catalunya, 29), en dos passis: a les 21.30h. i a les 22h., i l’entrada és de 5 euros. 

Les següents sessions previstes son: 
14 de març, 20h amb l’obra “Una pluja Irlandesa”. Preu entrada 10 euros 
21 de març, 20h i 20.30h amb l’obra “Happy Brithday Víctor”. Preu entrada 5 euros. 
28 de març, 20h i 20.30h amb l’obra "No t'ho he dit mai fins ara” Preu entrada 5 euros.

El cicle està programat per SalmaldonArt amb la col•laboració de Hotel Antiga de Calafell.

Comentaris