Salmaldon programa el 1r Cicle de Mini Teatre, Toca’m Teatre, al Baix Penedès


Salmaldon programa el 1r Cicle de Mini Teatre, Toca’m Teatre, al Baix Penedès

Aquest divendres, 7 de març, SalmaldonArt dóna el tret de sortida al 1r Cicle de Mini Teatre, Toca’m Teatre, a l’Hotel Antiga de Calafell.

Toca’m Teatre comptarà amb 4 obres de mini teatre, que es duran a terme els vespres dels divendres de març i que comptaran amb actors com Màrius Hernàndez (el Pitu de la sèrie la Riera Tv3), Sílvia Sabaté (la Clara Bosch del Cor de la Ciutat), Joel Minguet ( el germà de la Mary del Cor de la Ciutat) i Quim Casas.

Les obres programades per aquest 1r Cicle de Mini Teatre son: “Si no volies carn, aquí tens Caranaval”, “Happy Birthday Víctor”, “Una  pluja Irlandesa” i “No t'ho he dit mai fins ara".

Les entrades, a 5 euros, es poden reservar mitjançant el mail salmaldon@hotmail.com, es vendran minuts abans de la representació de l’obra. L’aforament per a cada representació és limitat.

Toca’m Teatre neix de la voluntat de SalmaldonArt d’apropar el teatre en estat pur a la Comarca del Baix Penedès, ja que molts cops tot resta centralitzat a Barcelona, ens queixem però no fem res..teatres tancats sense programació...Aquest cop sí, SalmaldonArt amb la col·laboració de Hotel Antiga aposta per oferir un cicle de Mini Teatre que permeti a l’espectador gaudir d’aquesta experiència  de tenir els actors a tocar, sentir-los respirar i després poder comentar amb ells l’obra.

Finalitzades les obres el restaurant de l'hotel restarà obert per tot aquell que es vulgui quedar a sopar.

Les sessions previstes son:

7 de març, 21.30h i 22h amb l’obra “Si no volies carn, aquí tens Carnaval”. Preu entrada 5 euros.

14 de març, 20h amb l’obra “Una pluja Irlandesa”. Preu entrada 10 euros.

21 de març, 20h i 20.30h amb l’obra “Happy Brithday Víctor”.  Preu entrada 5 euros.

28 de març, 20h i 20.30h amb l’obra “No t'ho he dit mai fins ara·” Preu entrada 5 euros.


Comentaris