L'exposició Déu salvi les nostres sabates/ God save the shoes


Amics/es,
l'exposició Déu salvi les nostres sabates/ God save the shoes restarà oberta a la Sala Portal del Pardo, C/Major,22, del Vendrell fins el proper 16 de març. 

L'exposició no deixa de donar-nos més que alegries, no deixem de rebre missatges d'encoratjament i de suport, comentaris sobre l'originalitat de la presentació, les tècniques i el missatge intrínsec en l'obra, fins a comentaris sobre la valentia de parlar clar i posar nom a les emocions que ens desperten les noticies actuals i que no ens agraden gens, per malicioses, terribles i brutes. Notícies, que tant sols mostren el més baix dels sentiments animals, en una societat avançada pro retrògrada i covarda moralment.

És per això, que vull deixar palès el meu agraïment més profund vers tots els que esteu anant a veure l'exposició i us feu partícips de la mateixa, alçant les vostres veus i fent un clam, al dret individual i col·lectiu de l'espai llibertari dels drets i els deures de cadascun de nosaltres.

Gràcies!

M.Balletbó

LLEGIR  AMB  INTENSITAT  TOT EL QUE  ES PUBLICA , POT PERJUDICAR SERIAMENT  LA SALUT!!!! CAL  POTENCIAR EL CRITERI PRÒPI

Les obres exposades pretenen cercar la mirada estètica i personal del visitant i que sigui ell mateix, el que  formi part del camí  que l’artista ha iniciat.
L’art pot canviar les percepcions del món, l’art pot canviar la forma en que veiem el món.

Espectador: Imagina’t ben calçat per sentir-te lliure, amo i senyor de tu mateix. I si veus les teves sabates tacades o brutes pot ser es per que guardes sentiments de culpabilitat. I si puges a  la sabata i t’ oprimeix  troba el per que encara no pots desenvolupar-te  amb llibertat.
 Analitza el que et fa sentir incòmode!



Comentaris