El Restaurant Miquel Soria patrocinador gastronòmic de Salmaldon Tv

El Restaurant Miquel Soria, de Vilafranca del Penedès, esdevé patrocinador gastronòmic de SalmaldonTv aquesta temporada 2013-2014.

SalmaldonArt vol premiar a tots els espectadors i oients del programa, de ràdio i televisió, que podran obtenir un 10% de descompte al restaurant Miquel Soria.

Per tal que els espectadors se’ls pugui aplicar aquest descompte hauran de respondre a una pregunta setmanal que SalmaldonArt publicarà, cada dimecres, a les seves xarxes socials i que estarà relacionada amb el programa SalmaldonTV. El descompte es farà efectiu al mateix restaurant a l’hora d’efectuar el pagament tot dient la resposta a la pregunta.

El programa cultural SalmaldonTv es podrà veure a partir del 2 de desembre, cada dilluns i dimarts, a les 14.30h i en remissió cada 4 hores per Penedès Tv i al portal web www.salmaldonart.com.

Les xarxes socials de Salmaldon son twitter: @salmaldonart i facebook SalmaldonArt

El restaurant Miquel Soria està ubicat al Paissatge de Sant Raimon número 5 de Vilafranca del Penedès i ofereix una cuina amb arrels. A taula Miquel Soria presenta una carta plena de sabors tradicionals fusionats l’art de l’alta cuina deixeble, Soria, de cuiners com Sergi Arola.

Aquesta és la 5è temporada del programa cultural Salmaldon ràdio-televisió que dirigeixen i presenten les Montses. El programa va ser premi Diputació a millor programa cultural l'any 2011 al Camp de Tarragona.


Comentaris