El Camp de Mart de Tarragona, acull divendres, 9 d’agost, un concert de Joan Chamorro & Andrea Motis

El Camp de Mart de Tarragona, acull divendres, 9 d’agost, un concert de Andrea Motis & Joan Chamorro acompanyats de la banda La Locomotora Negra. 

Tothom que vulgui gaudir de jazz del bo i d’una veu excepcional de la jazzwoman més internacional de casa nostra que no es perdi la cita d’aquest divendres a les 22.00h a Tarragona!

En un entorn immillorable podrem escoltar part del repertori del disc “Feeling Good” i grans temes del jazz.

I per tots aquells que en vulgueu més us deixem amb el llistat dels propers concerts.

AGENDA: 10 AGOST Festival Castell de Peralada, 11 AGOST Palamós, 12 AGOST La Pobla de Cérvoles, Lleida, 13 AGOST Ripoll, 14 AGOST Festival de Música de Rialp, 24 AGOST Melilla, 29 AGOST Festival Acústica de Figueres, 30 AGOST Arenys de Munt amb "The New Catalan Ensemble" 31 AGOST Palau de la Música de Barcelona, 1SETEMBRE Alcarràs, 2 SETEMBRE Palau de Plegamans, 4 SETEMBRE Maó, 5 SETEMBRE Can Deu, Barcelona, 8 i 9 SETEMBRE Madrid, Clamores, 11 SETEMBRE Monasterio de la Cartuja de Sevilla, 12 SETEMBRE Vic, 14 SETEMBRE a Sant Cugat, 21 SETEMBRE a Touraine, França , 5 OCTUBRE Cornellà, 6 OCTUBRE Sant Cugat "Festival Camaleons", 7 i 8 OCTUBRE PARIS, 10 OCTUBRE Festival de Jazz d'Angers, FRANÇAau Grand Théâtre du Ralliement, 19 OCTUBRE Almeria Amb la Sant Andreu Jazz Band, 27 OCTUBRE Festival Internacional de Jazz de Barcelona, 31 OCTUBRE Luz de Gas, Barcelona, 10 , 17 i 24 NOVEMBRE Gran Hotel Havana amb la Sant Andreu Jazz Band, 30 NOVEMBRE Vilanova i la Geltrú, a l'Auditori, 1 DESEMBRE "45e. Festival de Jazz de Barcelona", 14 DESEMBRE Vilafrànca del Penedes i 15 DESEMBRE Roses amb la Sant Andreu Jazz Band


Us parlem una miqueta d’Andrea Motis: Al 2007 va entrar a formar part dels inicis d'una banda de jazz que més tard es va transformar en la ja coneguda Sant Andreu Jazz Band. Amb aquesta big band ha fet més de 50 concerts i ja han tret al mercat 3 discos. L'any 2010 el director de la big band, Joan Chamorro, la va presentar com a cantant solista amb el disc "Joan Chamorro presenta Andrea Motis" i des d'aleshores que la cosa no s’atura ha tocat a tot arreu de casa nostra i repeties vegades al Palau de la Música però això no és tot cada any fa concerts a Suiza, l’Havana, França i infinitat de llocs més. Us direm, les Montses, amb l’ànima contenta que sentir cantar a l’Andrea Motis és el més similar a saber quina veu tenen els àngels...és màgica i si voleu gaudir de la seva màgia només cal que aneu als seus directes!


Us parlarem una miqueta del Joan Chamorro: ell és un músic de jazz què fa més de 32 anys que viu de la música i des de fa 25 és professor. Ha tocat amb moltes big band, com la Sant Andreu Jazz Band, Bellatera, Terrassa. Actualment, és director de la Sant Andreu Jazz Band i professor del Taller de Músics i de l'Escola de Música de Sant Andreu.
Entre molts altres ha compartit escenari amb: Scott Robinson, Tete Montoliu, Jesse Davis, Terell Stafford o Wycliffe Gordon. I ha estat a infinitat de festivals de jazz.
Us direm, les Montses si en les notes trobem l'ànima del mestre ens fa adonar de la bellesa de la mateixa....  l’entrega excepcional que en Joan ha fet de la seva vida a la música i al jazz és el més similar a sentir el cor d’un infant bategar..és un so que regala vida!








Comentaris

Publica un comentari a l'entrada