Exposició pictòrica "Déu salvi les nostres sabates", a Cambrils



Exposició pictòrica “Déu salvi les nostres sabates”, a Cambrils

Vendrell, 22 de juny de 2013.- El passat divendres, 21 de juny, es va inaugurar l’exposició “Déu salvi les nostres sabates” a la Sala Àmbits de Cambrils, que es podrà visitar fins el 12 de juliol.

La inauguració va comptar amb la presència de l’artista plàstica, Montse Balletbó, el  regidor de cultura de Cambrils , Francesc Garriga,  i la regidora a l’oposició, Cinta Ballesté, així com artistes del Camp de Tarragona i persones interessades en la pintura de l’artista.

L’exposició “Déu salvi les nostres sabates” reuneix un conjunt de manifestacions artístiques realitzades expressament amb estils i tècniques diferents acompanyades de fotografia conceptual i una vídeo projecció.

L’exposició que gira entorn a les sabates posa de manifest la voluntat de l’artista de plasmar de manera crítica les notícies que ens arriben del món i que a cops no entenen de límits. Aquelles notícies que es claven a l'ànima i ens sagnen el pensament tot avocant imatges revulsives i sentiments de tristesa en el nostre jo més profund.

“Déu salvi les nostres sabates” denuncia i reflexiona casos com: els abusos pisco/sexuals,el mutisme del Vaticà, les desigualtats laborals de sexe, la guerra de Síria, el tsunami del Japó etc. La mort, la desemparança i la por són els causants directes que brollin de les lletres de l'impremta la metàfora del plor.

Durant la inauguració Balletbó va expressar que “llegir amb intensitat tot el que es publica, pot perjudicar seriosament la salut” i va afirmar “cal potenciar el criteri propi i potenciar la veu de la raó. Cal posar de manifest la sinceritat i anul·lar la manipulació dels polítics, dels mitjans, de la societat de la corrupció. Si tots ho fem, el món anirà millor”.

L’artista plàstica Balletbó ha exposat arreu de l’Estat estan present en diverses sales públiques i privades. Balletbó, també va estar cridada a formar part de la Capitalitat de l’any de la Cultura Catalana a Escaldes Engordany. Premiada en diverses ocasions la seva obra expressionista abstracte esdevé una explosió de colors en les seves manifestacions artístiques. 

Paral·lelament a la pintura, Balletbó presenta i dirigeix el programa cultural de ràdio i televisió SalmaldonTV que  l’any 2011 va guanyar el premi a millor programa d’entreteniment  atorgat pel col·legi de Periodistes del Camp de Tarragona, la Diputació de Tarragona i la URV.

A continuació us adjuntem la notícia publicada a la revista digital Cambrils: 

Cambrils Digital


Comentaris

  1. ha estat genial compartir inaguració i poder veure una actitud artística crítica i compromesa amb la societat actual

    Felicitats

    Manuel

    ResponElimina
  2. MOLTES FELICITATS Montse!

    he anat a veure l'exposició i m'ha frepat la decisió amb la que afrontes la temàtica actual.

    ptns

    Paquita

    ResponElimina
  3. en teniem ganes de veure la teva nova obra i ens ha sorprés mlt gratament, veure nous estils ens ha xocat i ala vegada ens han agradat i molt.
    Felicitats Montse.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada