Salmaldon ràdio-televisió finalitza una etapa a RtVendrell i en comença una de nova


Salmaldon ràdio-televisió finalitza una etapa a RtVendrell i en comença una de nova
El programa Salmaldon TV, que dirigim i presentem les Montses, finalitzarà temporada la primera quinzena de juny. Mentrestan sortiran les entrevistes fetes al director de cinema i televisió Esteve Rovira, a l’actor Joel Minguet i la poeta Dolós Miquel.
Aquest final de temporada és també un final d'etapa de SalmaldonTV a Rtvendrell. Després de més de 3 anys fent televisió i més de 4 fent ràdio a RtVendrell les Montses hem arribat al final d'un camí motivat per la manca de recursos econòmics i pel tracte rebut des de la regidoria de Comunicació de l'Ajuntament del Vendrell.  
El programa cultural que hem dirigit  i presentat les Montses tenia un objectiu que era apropar a comarques la cultura que molts cops resta centralitzada a la capital. Un programa on descobriem l’artista i el seu treball en un entorn singular: dins d’una piscina, dalt d’un vaixell. Els somriures, mirades i expressions que han fluit mentre entrevistavem a: músics, actors, escriptors ens han fet grans i compartir-ho amb tots els espectadors ho ha fet especial. 

Gràcies a tots els que ho han fet possible i amb estima al Pep i a l'Edgar !!!! 

Activar la cultura i donar a coneixer els artistes de casa nostra segueix sent la nostra fita. Per això, seguirem treballant perquè la fita no sigui una utopia sinó un camí. I properament ens tornarem a trobar perquè no diem un adeú sinó un canviem de canal de TV i ràdio.

Fins la temprorada vinent !!!

Montses 

Comentaris