Les Torres del Cel de Coia Valls



El 6 de març és un dia especial ..un dia especial per tots els amants dels llibres, per tots els que en la suma de les lletres escrites per Coia Vall hi trobeu el confort de l’ànima.

El dia 6 de març és un dia bonic per reunir energies, per sumar esforços, per mirar el mar i somiar, per cantar la cançó que tant us agrada … el 6 de març estarà a les llibreries el llibre “Les torres del cel” d’Edicions B de l’autora, Tarragonina, Coia Valls.

El llibre, que surt en català i castellà, parla de Montserrat des del seu aspecte fundacional, no només de la comunitat benedictina que l’abat Oliba hi va ordenar establir, sinó també de l’origen d’aquesta muntanya sagrada, de la seva condició tel·lúrica. Narra les vicissituds i contradiccions que neixen d’aquesta comunió de l’home amb la natura, de la vessant subterrània i d’elevació de l’un i de l’altra tot perseguint oferir una visió cosmogònica.

Coia Valls ha publicat les novel·les La princesa de Jade (2010), premi Nèstor Luján de novel·la històrica, i El mercader (2012), premi dels Lectors de L’Illa dels Llibres, premi a la Millor Novel·la en Català de Llegir en cas d’incendi, i premi a la Mejor Novela Histórica 2012 de la web Novelas Históricas, tots tres per votació popular. I que ha estat traduïda al castellà i italià.

Des d’aquest nostre blog les Montses us diem, de cor, que no us perdeu la lectura de cap de les novel·les publicades per la Coia, i sobretot endinseu-vos a les pàgines de “Les torres del cel” ... i si us agrada regaleu-ne un exemplar als amics, familiars ...comenteu-la a les xarxes, compartiu-la i entre tots donem-li la vida que es mereix aquest llibre.
I és que, ens omple de goig que Coia Valls escriptora del Camp de Tarragona sigui tot un referent dins el panorama literari actual.

Bona lectura a tots ... i feliç 6 de març !

Montses

Enllaços d'interés:

Comentaris