Joan Chamorro & Andrea Motis presenten FEELING GOOD



Joan Chamorro & Andrea Motis presenten FEELING GOOD 

El Vendrell, 14 d’octubre de 2012.- El passat dijous, 11 d’octubre, es va presentar a les SGAE de Barcelona el disc “Feeling Good” de Joan Chamorro & Andrea Motis.
La presentació va anar a càrrec de Josep Roig , de Joan Chamorro i d’Andrea Motis. I va comptar amb la presència d’amics, familiars i seguidors que no es van voler perdre la sortida al món d’aquest segon treball de Chamorro & Motis.

Al torn de parlaments Joan Chamorro va presentar el disc als assistents, va destacar les grans dots musicals de Motis i va afirmar  Andrea mai deixarà de fer jazz ja que té tant una gran capacitat vocal com un gran tècnica com a instrumentista”

Andrea Motis va dir “ estic molt contenta del disc perquè m’ho passo molt bé i estic molt còmode tocant tots els temes que conformen el disc”.  Motis també va afegir “no vull pensar en el demà, avui és avui i estem aquí presentant aquest disc. El que hagi de passar d’aquí 10 anys ja vindrà, tot al seu temps”

Per al·lusions el Sr. Motis, pare d’Andrea, va afirmar “la família estem molt contents que en Joan faci de paraigües d’Andrea, en aquest procés d’aprenentatge i descoberta del món musical. I que per molts anys treballin junts”. Una gran declaració de reconeixement i d’estima vers a Chamorro que va concloure amb un fort aplaudiment per part dels assistents.

El títol de la cançó, Feeling Good, popularitzada per Nina Simone és el nom triat pel nou disc. Un disc que inclou temes que Chamorro i Motis venen tocant amb les diferents formacions que els acompanyen en els seus concerts. Una bona dosis d’emocions de la mà d’una veu seductora i uns músics excel·lents que interpreten els grans clàssics com: My funny  valentine, Lover come back to me, Moon river, entre altres joies que completen un selecte repertori de 16 cançons on el soul, el jazz vocal i el pop conformen aquest disc tant màgic com ho és la veu de Motis. 

El disc , enregistrat entre el febrer i l’agost de 2012, per Josep Roig, compta amb la participació directa de  a la guitarra de Josep Traver,Esteve Pi a la bateria, Ignasi Terraza al piano. I la col·laboració de  Scott Robinson al Saxo, de la St. Andreu Jazz Band. 

Quan tenim el disc entre mans i l’obrim trobem un gest molt bonic, molt especial que, per mi,  és la dedicatòria que Motis fa a la seva germana Carla tot dient “ Dedico el disc a la Carla, que és la persona que més m’importa i amb la que millor m’entenc”. La puresa i la cura de la jazzwoman traspua fins i tot en les seves dedicatòries.  

Al voltant de tres anys després del seu debut, de centenars de concerts  i  de grans èxits que avalen aquesta parella musical de referència del jazz actual fet a Catalunya i que arriba a tot el món. Catalans, sou conscients d’això? La seva música no té fronteres !! Ells tampoc !!  

Paral·lelament a l’edició del disc, el proper novembre s’estrenarà als cinemes Verdi de Barcelona la pel·lícula Kids and Músic, un recorregut pel món de l’aprenentatge musical de la Sant Andreu Jazz Band.

Sense en Joan Chamorro: músic, multi instrumentista, compositor i director de la Sant Andreu Jazz Band, res del que escric i del que s’està escrivint a la història del Jazz seria possible així que, PER MOLTS ANYS JOAN CHAMORRO !!  PER MOLTS ANYS DE JOAN CHAMORRO !!  


Montse Solé
Salmaldon

Comentaris