Salmaldon Tv rep el premi a millor programa d'entreteniment 2012

Amics/es,

El passat dimarts, 27 de març, vam estar a la Diputació de Tarragona recollint el premi a millor programa d'entreteniment magazine, per l'espai cultural 'Salmaldon TV' i ESTEM CONTENTES!!

Aquest premi el volem compartir amb tots els convidats que han tigut a bé de venir a Salmaldon Tv: Pep Blay, Sílvia Bel, Natxo Tarrés, Cris Clemente, Àngels Basses, Toni Sevilla, Toni Albà, Miki Esparbé, Joan Reig, Lluís Gavaldà,Carlos Gramaje, Joan-Pau Chaves, Pere Tàpies, Coia Valls, els Crator, Tanit Plana, Fermí Fernàndes, Xurifels, Núria Coll, Anna Roig, Txe Arana, Lídia Pujol, Pep Sala, Jordi Llavina ... sou moolts i molt grans!!!! i també el volem compartir amb tots els nostres espectadors i amb tot l'equip de RTV el Vendrell.

En gaudim i en volem seguir gaudint !!

Gràciessssssssssss !!!!!!!!
MOLTES GRÀCIES

Comentaris

  1. Moltes felicitats pel projecte i molta sort! Gràcies per ajudar a mantenir viva la cultura!

    ResponElimina
  2. moltes felicitats per el programa, no puc ser objectiva ja que no le vistg mai, pro, conectare tv vendrell, i llavors et donare la meva opinio.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats!!! Això ha de ser una empenta per continuar amb més força i passió la vostra feina amb el programa. Quan les coses es fan amb ganes es nota en els resultats i aquesta n'és la prova més evident. De nou, moltes felicitats!!

    ResponElimina
  4. Felicitats amics !! Petons i abraçades des de Eivissa que us anyorem i volem que torneu amb el vostre art !!

    Antonia

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada