Salmaldon gràcies Cambrils, ens veiem a Calders Novetats







Amics, amigues...

Carregats d'energia hem tornat del bolo de Cambrils ... com ja sabeu el vam fer el passat dijous dia 18 ... i va ser genialll !!

Salmaldon amb Miniatures va presentar l'història de la Mediterrània.

La veu de la Mediterrània, els acords i els colors de Salmaldon van omplir el Parc del Pescador de gom a gom ... amb un públic arribat d arreu i també de Cambrils vam acaronar les lletres de Solé, vam gaudir dels colors imponents de Balletbó i dels acords esgrunats de Masdéu ... amb tot només podem que dir GRÀCIES a la vila de CAMBRILS, a la seva gent i als que hi troben refugi durant les vacances ....

Tenim moltes ganes de tornar, de que gaudiu amb nosaltres del nostre mar ... per això us deixem amb unes fotos i us animem a que compartiu amb nosaltres el proper Salmaldon el dia 25 d'agost al Calders Novetats de Coma-Ruga ... si voleu podem sopar plegats i després seguim la festa ... us animeu ????????

Petonssssssssss Salatsssssss

Comentaris

  1. ja us ho he dit en l'anterior comentari, em vau agradar molt, va valer la pena agafar el cotxe per venir a veures.no ho havia vist abans hi va ser genial, ademés estaba a petar!

    plé de gent fins dalt i gent dreta al Parc del Pescador
    gràcies
    Glòria

    ResponElimina
  2. encara ara recordo el vostre bolo a Cambrils hi s'hem possa la pell de gallina! ^^

    sou uns crackssss

    una abraçada

    Marc

    ResponElimina
  3. ieppp Gràcies amics!!

    perdoneu per la tardança de la nostra resposta...anem de bòlit!!

    ptns de sal!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada