etselquemenges nova exposició de Montse Solé i Salmaldon

Montse Solé, escriptora i component del projecte artístic Salmaldon, presenta l'exposició www.etselquemenges.cat una singular modulació de la matèria

Sota el títol www.etselquemenges.cat Solé modula amb tovallons una exposició que reflecteix l'evolució de la matèria i de les persones segons el que mengen. Idea sorgida després d'un sopar al Restaurant Calders i que s'inaugurarà al mateix restaurant el proper dia 25 d'agost acompanyada d'un sopar maridatge i de la performance Salmaldon amb Miniatures, les Montses i Joan Masdéu.

El títol de l'exposició és un regal de la periodista Núria Coll i el periodista Adam Martin , coodirectors de la revista digital www.etselquemenges.cat i padrins de l'exposició . Entre els tovallons modulats i usats, fets com accidents inconscients en l'atzar dels clients de Calders.

Hi haurà tovallons r d'artistes, gent que Solé admira com en Pep Blay (escriptor i crític musical) , l'Anna Roig (cantant del grup Anna Roig i l'ombra de Ton Chien), els humoristes Fraixedas i Xuriguera entre d'altres…

L'exposició s'inaugurarà el proper dia 25 d'agost a les 9 del vespre al restaurant Calders de Coma-Ruga. Tot seguit hi haurà un sopar maridatge i posteriorment es realitzarà la performance Salmaldon.

Els assistents al sopar podran compartir taula amb els artistes convidats. Amb tot, es tracta de passar una bona estona, gaudir i compartir.

Tothom que ho vulgui també pot anar a prendre una copa, mentre es realitza la perfomance Salmaldon amb Miniatures, les Montses i Joan Masdéu, sobre les 11/ 11.30 de la nit.

El saló del restaurant Calders ofereix una carta que recull plats tradicionals i altres de cuina de mercat creativa , una oferta de temporada que partint del seu entorn selecciona ingredients de primera qualitat. El saló constitueix un agradable espai amb vistes a la cuina i al qual es realitzen petites exposicions d'artistes.

Tothom que ho vulgui pot assistir al sopar que té un cost de 35euros tot inclòs. Reserves al Rte Calders 977 683250.

...en breu us direm el menú i més cosetes ...

Salut i bon profit !!

Comentaris

  1. aixó fa mlt bona pinta!!!!

    ens agrada ens sorprenguis Solé!

    un abraç

    jk

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada