SALMALDON PRESENT A LA CAPITALITAT DE LA CULTURA CATALANA ESCALDES ENGORDANT 2011



Amics/es,


SALMALDON PRESENT A LA CAPITALITAT DE LA CULTURA CATALANA ESCALDES ENGORDANY 2011


Com a projecte multidisciplinari d’art contemporani Salmaldon ha estat present a al Capitalitat de la Cultura Catalana d’ Escaldes Engordany dins l’exposició “ Un país amb química” que s’ha inaugurat aquest dimarts a les 19h al CAEE, Centre d’Art d’ Escaldes Engordany.


La col•lectiva presenta una mostra de diversos artistes catalans en el marc de la Capitalitat de la Cultura Catalana. Una oportunitat per descobrir l’estat de l’art a Catalunya, conèixer les darreres tendències artístiques ( escultura, ceràmica i pintura).


En aquesta exposició Salmaldon ha estat present gràcies a la selecció de l’obra pictòrica de M.O.Balletbó ànima del projecte Salmaldon.



Balletbó és mostra molt satisfeta de haver pogut arribar a Escaldes dins l’any de la seva capitalitat i poder mostrar el seu art expressionista en una de les sales d’exposicions més dinàmiques del país Andorrà.


Salmaldon no s’atura i segueix garbellant cultura… es pot escoltar cada dilluns Salmaldon Ràdio de 19 a 20h al 107.1, Salmaldon Tv.


La foto que veieu és de M.O.Balletbó amb la Directora de Cultura del Comú d’Escaldes Engordany Sra.Remei Chamorro, fotografiades davant de l’obra de Balletbó present a l'exposició.


Salmaldon volem donar les gràcies a les persones que han fet possible que aquest fet fos real… tant al suport rebut de les institucions de Catalunya com a la gent de les CAEE en especial a la Ruth ! A tots gràcies !!


Que tingueu un bonic dia !!


Sal-ut

Salmaldon


Us deixem amb uns links de notícies referents a notícia :


http://www.e-e.ad/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=1763&Itemid=82







Comentaris

  1. MOLTES FELICITATS Montses

    la bona feina sempre troba la seva recompensa, estabem segurs de que Salmaldon estaría a Andorra

    endevant, sempre endevant

    FELICITATS
    Lidia(Vila)

    ResponElimina
  2. desde Andorra us enviem una forta abraçada!! hem passat pel CAEE a veure l'obra i és espectacular...he flipat amb la que porta per títol " Andorra un país amb química" m'ha despertat sentits emotius de com sense saber que em vols explicar através d'ella, he sentit una sensació d'amor, d'estimació...de sentir orgull de ser andorrana...moltes felicitats Balletbó la teva obra, no m'ha deixa't gens indiferent

    Salutacions
    Àngels

    ResponElimina
  3. moltes felicitats Montse

    aquesta obra nova m'agrada molt

    una abraçada
    Anna

    ResponElimina
  4. personalment vull donar-vos les gràcies a tots els que ens heu animat en aquest projecte tant important; i també a les persones que han fet que fos una realitat....

    a la Ruth Casabella i la Remei Chamorro del CAEE.

    un honor com artista poder ser-hi en l'any de la Capitalitat Catalana i un honor poder plasmar amb la meva pintura el passat, el present i l'història d'aquest petit país que porto tant endins....

    humilment GRÀCIES!!

    Montse O.BALLETBÓ

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada