I concurs de relats curts Salmaldon Ràdio

I CONCURS DE RELATS CURTS SALMALDON RÀDIO


Modalitat


NARRATIVA


Convoca


El programa de ràdio Salmaldon Ràdio


Lliurament dels treballs


salmaldon@hotmail.com Bases Aquest concurs tindrà lloc entre el 11 d’abril i el 9 de maig de 2011. Podran presentar-se al concurs tots els autors/es, sigui quina sigui la seva nacionalitat ( majors de 16 anys). Cada autor només pot presentar un relat curt original i inèdit, escrit en català que no excedeixi de 3000 caràcters, amb espais inclosos. Les obres han de ser enviades per correu electrònic a l’adreça salmaldon@hotmail.com. L’assumpte del missatge serà “ I Concurs de relats curts Salmaldon Ràdio”. Les obres seran de temàtica lliure i es presentaran pel sistema de plica. El text, que ha de dur títol i pseudònim, s’ha d’enviar com a document adjunt amb el nom del títol de l’obra. Un altre arxiu adjunt durà el nom del pseudònim adoptat per l’autor/a, i s’hi ha de fer constar les dates personals ( nom i cognoms, adreça, data de naixement, DNI i un telèfon de contacte).


Termini de presentació de treballs


9/05/2011 a les 23h


Veredicte 30/05/2011 en directe per Salmaldon Ràdio de 19 a 20h al 107.1fm RTV el Vendrell


Dotació


Premi al millor relat: un val de compra per valor de 30 euros per part de la llibreria New Josmar i ser llegit en directe a Salmaldon Ràdio el dia 30/5/11. 2 Premis finalistes: llegir relats en directe a Salmaldon Ràdio el dia 30/5/11. Litografia per a tots els finalistes.



Jurat


La gent de Salmaldon + representant LLibreria New Josmar + representant patrocinador Salmaldon Tv "La Cuina de la Marga"

Comentaris