ACTUALITZACIÓ AGENDA I QUÈ ÉS SALMALDON


Amics/es,

Avui farem una mica d'explicació de què és SALMALDON i actualitzarem l'agenda de Performances...

QUÈ ÉS SALMALDON??


Salmaldon és una exposició d’art contemporani basada amb el mar Mediterrà que té com a eix principal la pintura de Montserrat Olivé. Acompanyada de la música de Pemi Rovirosa i la narrativa de Montse Solé. Essent així una suma dels tres arts.

Focalitza la visió del mar mediterrà interpretat sota el prisma de la creació de tres persones diferents que amb la interacció de les seves inquietuds han creat un mar particular de nom Salmaldon.

Un mar d’esclat de colors, compassos, lletres, sensacions i emocions amb les que es predisposen a la vida explotant la seva part sensible.

Salmaldon és posiciona enfront de la dualitat de la moral històrica de la societat ... Salmaldon és llibertat d’expressió i de pensament sense referents de edat, color, sexe ni ofici. Salmaldon dur per vela del seu vaixell el dret a la persona.

Salmaldon és aigua i sal en plena llibertat sota l’influx de la lluna. Salmaldon és passat, present i somnis de futur. Salmaldon son converses, mirades, rialles i persones.

Salmaldon neix de la necessitat de l’artista plàstica de pintar sobre el que tants moments a la vida la acompanyat, si ha banyat, ha viatjat i de on s’ha inspirat infinitat de vegades. Un petit homenatge al mar Mediterrà des de Istambul fins a Tarifa sense oblidar el Vendrell ni Eivissa.

Salmaldon que al principi era una exposició d’art contemporani evoluciona, i en moments puntals podem veure Salmaldon en viu i en directe mitjançant una performance. La performance consta de que mentre Balletbó pinta en directe un quadre, Solé rapsoa els apunts poètics i Rovirosa toca... un espectacle perfecte per als sentits.
També Salmaldon i la seva necessitat de comunicar d’aquí un programa de ràdio setmanal, i televisió.


La felicitat és l’ànima de les coses, la manera de fer-les. La busquem lluny sense adonar-nos que la tenim molt a la vora, a la vora del mar.


ACTUALITZADA AGENDA 2010

29 abril CENTRE CÍVIC PERE PRUNA (C/granduxer 130 Barcelona)

15 juny ESPAI MULTICULTURAL LA QUILLA Càdiz
9 juliol SANTA OLIVA

25 juliol CA LA CINTA Torrelles de Llobregat


i ja s'ha fet ...

6 març Ateneu Alba de Cunit

26 març Col·legi St Josep Sant Sadurní d'Anoia

9 abril Ateneu Vilanoví

Comentaris

  1. Fantàstic que vingeu a Torrelles, allà estarem.

    una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada