unes cosetes...



Amics/es,



Ostres portàvem molts molts dies que buscàvem un moment per actualitzar el blog i bé ha arribat el moment … anem a pams, pams anem…



La performance de CUNIT del passat 6 de març va ser un nou esclat de sensacions, emocions, sorpreses i coses noves … Olivé va començar la creació del quadre després de pintar la samarreta de la Solé i aquesta va estampar la creació que Olivé li havia fet a la samarreta a la tela d’aquí el inici de l’obra.



El Pemi ens va sorprendre cantant la cançó “M’agrades Tu” i “Noches de Bohemia”.



I cap a finals de l’actuació interacció amb nosaltres d’una nena de poc més d’un any va acabar de fer de Salmaldon a Cunit quelcom molt especial ¡



També entre tant Salmaldon va presentar en motiu del primer aniversari de Salmaldon el plat de nom SALMALDON que forma part de la carta del RESTAURANT MOLÍ DE CAL TOF des del passat 10 de març … un plat que consisteix amb patata, rap, gambes, gules ... un plat perfecte per un palada preparat per les sensacions.



Us deixem amb el link del programa de ràdio on parlem amb el responsable del RESTAURANT MOLÍ DE CAL TOF … el Sr Baltasar Julià…un programa molt especial on parlem del plat, del primer aniversari de Salmaldon i molt més…

http://www.rtvelvendrell.cat/radio-a-la-carta.html?id=19&data=2010-03-08

Us deixem també amb el link del programa de televisió el Temps Lliure on Salmaldon vam anar-hi a parlar d’aquest maridatge d’expressions amb el Restaurant Molí de Cal Tof.

http://www.rtvelvendrell.cat/televisio-a-la-carta.html?id=25&data=2010-03-04


Referent al programa de ràdio d’ahir no us en podem passar el link perquè per motius tècnics de ràdio televisió el Vendrell no serà possible.



El que si que us volem dir a tots els que ens heu enviat mails a salmaldon@hotmail.com o bé a salmaldonradio@hotmail.com , ens sap greu no poder contestar tots els mails però si que us podem dir a tots els que ens pregunteu quan anem a CÀDIZ per aprofitar i fer una sortidetes cap aquelles contrades és que SALMALDON ESTARÀ A CÀDIZ EL PROPER 15 DE JUNY ¡! Us en anirem informant.



I bé que gaudiu d’una bonica setmana, anirem posant més cosetes per aquí, us anirem informant i ens podeu sintonitzar cada dilluns de 7 a 8 tarda a ràdio el Vendrell al 107.1fm.



Una abraçada



Salmaldon

Comentaris

  1. jo vaig venir a Cunit, GENIAL!!
    em va agradar molt l'obra que va fer la Montse
    va ser diferent
    molt xulo!!!!

    ResponElimina
  2. salmaldonencs he anat a cal tof a menjar-me salmaldon i està bonisssimmm més i tot que vosaltres!!
    que la gent hi vagi que es brutal imaginar-me salmaldon i menjar-me el seu plat

    res que bon profit!!

    marta

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada