fotos aniversari salmaldon



Si, si que PER MOLTS ANYS !! en viu, en directe i mitjançant les ones de ràdio el Vendrell vam celebrar el nostre primer aniversari compartit amb la millor companyia possible: amb els nostres oients i amb els nostres companys de ràdio televisió el Vendrell.



Vam fer el sorteig de la litografia i el cd de Salmaldon que va tocar a Carlos. S. P que és un oient que ens escolta des de Cádiz i que diu que porta 1 any esperant que Salmaldon arribi al sud.


I com va dir la Olivé , Salmaldon te “els fogons amb marxa” per celebrar aquest primer aniversari ... properament us anirem informant.


També i el que si que podem dir, i al que us animem a participar és a trucar-nos a la ràdio en directe al 977157069 o bé enviant un mail a salmaldonradio@hotmail.com per participar del sorteig d’aquest mes de febrer on sortegem un val de la casa rural O Chardinet d’a Formiga que diu així : US QUEDEU DUES NITS I US EN REGALEM UNA estada per a dues persones en habitació doble i esmorzar.
La Casa Rural està situada al Valle de la Fueva a uns 10 minuts d’Ainsa; és una casa perfecte per relax, el silenci i el bon fer de conversa del Ferran i la Mireia (els seus propietaris ) que son encantadors ... una estada inoblidable a la casa rural O Chardinet d’a Formiga al pirineu Aragones.
Us deixem amb el link de la casa rural
www.ochardinet.com


I bé també us deixem amb el link del programa de ràdio d’aquest dilluns on SALMALDON ESTAVEM D’ANVIERSARI ... així que us deixem amb el programa del passat dilluns dia 1 de febrer de 2010.



Una abraçada

Comentaris

  1. Per molts anys!
    endevant Salmaldon!

    una abraçada

    jk

    ResponElimina
  2. fantàstic.... ja un any, eh!!
    apa a per el segon!
    una abraçada
    anna de Tarragona

    ResponElimina
  3. FELICITATS!!

    esteu molt guapos amb aquesta samarreta
    ENDEVANT!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada