ja hi som i et volem acompanyar durant aquest 2010 !!

amics/es
ja som al 2010 !! i t'hi volem acompanyar. tenim moltes ganes de gaudir d'aquest any: de pintar, de composar, d'escriure i de fer realitat el nostre somni de salmaldon !
un salmaldon que no s'atura i que podreu veure, sentir i gaudir en la infinitat de les seves opcions:
cada dilluns de 7 a 8 tarda a salmaldon ràdio 107.1fm o bé a través d'internent o d'aquest mateix blog.
de les exposicions i performances que us anirem informant ... el que us podem dir és que Salmaldon arriba al 2010 a Barcelona, a Cadiz i a molts altres indrets del nostre món ... us ho anirem explicant
també podeu gaudir aquest 2010 de la litografia "la rosa dels ports" i del cd de Salmaldon que estan a la venda a la botiga esports 2r del vendrell i a l'hotel platja mar de calafell
i ara és moment per resondre a tots els mails que ens heu enviat i per explicar a tothom algunes cosetes que teniem pendents :
que el programa de ràdio del passat 21 de desembre del 09 no està penjat perquè el nostre tècnic està de vacances i qui el substitueix no els penja així que espererem a que torni el Joan i us el penjarem i el podreu escoltar, disculpeu les molèsties pero no depén de salmaldon això.
referent al especial programa de televisió que vam fer molts ens dieu que no sabeu quan el passen, nosaltres tampoc sabem hores concretes, estem esperant que el posin a la web de ràdio televisió el vendrell per passar-lo aquí al blog i al facebook.
el que si que us podem dir és que ho vam passar molt bé gravant-lo i que estem molt molt contents del resultat! un plaer tenir com a convidat a Joan Reig.
més cosetes el proper dilluns dia 25 a salmaldon ràdio parlarem de l'experiment de salmaldon i posteriorment passarem les conclusions al blog.
i també i com que salmaldon no s'atura mai aquest dilluns dia 4 a salmaldon ràdio tindrem a Pep Vinyes, ens sintonitzem 107.1fm
amb els nostres millors desitjos per aquest 10 !!
una abraçada


Comentaris

  1. com us van les festes salmaldon? vaya innocentada la de altre dia!
    jo a la tele us vaig veure un dia les 12 i algo de la nit, molt molt guapuss

    una abraçada
    marta.e

    ResponElimina
  2. gràcies i bon any a vosaltres

    jk

    ResponElimina
  3. ELS REIS D'ORIENT

    arriben al baix pends!!! i el meu desitg és que us portin un salmaldon tv setmanal, ens agradat molt el prog. especial que han passat aquest nadal. Gràcies
    Lidia vila

    ResponElimina
  4. lidia tens raó jo també VULL SALMALDON TELE SETMANALMENT !!! SR DIRECTOR ESCOLTIM ESCOLTIM

    una abraçada

    lluis

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada