el novembre amb moltíssima energia SALMALDON no s'atura mai més programa ràdio 2-11-09


amics/es,

hem començat el mes de novembre amb molta energia, moltíssima energia

… el dilluns el programa amb l'escriptor Jordi Llavina, val i molt la pena !! us passem el link pq sabem que sou molts els que ho escolteu a través del blog.
http://www.rtvelvendrell.cat/radio-a-la-carta.html?id=19&data=2009-11-02

salmaldon obre un nou correu electrònic salmaldonradio@hotmail.com perquè en horari de programa pugueu enviar-nos mails i interactuar amb nosaltres. si ens voleu enviar propostes i demés durant la setmana també podeu fer-ho aquest mail.

…comentar-vos també que aquest mes l’espònsor del programa son Esports 2R del c/Doctor Garcia Nº 5 El Vendrell cada setmana formularem la pregunta que ens podreu respondre trucant en directa al 977157069 o bé enviant un mail en horari de programa a salmaldonradio@hotmail.com i a final de mes tots els que hagueu encertat la pregunta farem un sorteig.

salmaldon estarà el dia 13 de novembre al centre cultural andalús García Lorca en directe PERFORMANCE INTIMISTA amb moltes sorpreses !! que explicarem el proper dilluns per la ràdio

…i salmaldon ràdio té moltes més sorpreses i convidats que anirem anunciant ; de fet ja podem anunciar que dilluns dia 9-11-09 tindrem entrevista telefonica amb la cantandora MARIA CARRASCO


Comentaris

  1. llavina és un crac, gràcies per portar-lo a salmaldon tot un regal per nosaltres la vostra audiència, el millor que heu portat GRÀCIES !!

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord, quin programa el d'en Llavina!! molt potent, fel.licitats salmaldon!!!!
    Lidia.vila

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada