SALMALDON A CALAFELL i L'ESPECIAL DE RÀDIO ...

m'agrada aquesta foto ...el quadre les pintures ....va quedar genial!!


un dels instants de la performance


dia de ràdio en directe


salmaldon ràdio


Amics/es,


Portem uns dies que no parem d'acomular sentiments, sensacions .... han passat moltes coses amb molt poc temps ... al s.21 ja se sap tot va tant ràpid ... el passat 14 de juliol vam fer un especial programa de ràdio, el 16 de juliol la performance a calafell... ho recordo i ho anyoro ... tot i que la porta del present i futur resta oberta a infinitat de sorpreses i oportunitats ... ja que SALMALDON no s'atura, bé si reposa i agafa vacances el mes d'agost !



El programa de ràdio en directe va ser per "cremar-ho tot" com així s'havia anunciat.
L'equip de Salmaldon va tenir el luxe de tenir per convidats al professor Don Manolo, al cantant Cruz i el teclista Adria Ferre membre de Salmaldon Quartet.


Una conversa distesa, harmonica, amb les bromes típiques del Pemi i les Montses ... amb música en directe ... i amb la sort de poder compartir tot això amb un públic assistent que es va apropar fins a l'estudi... una vetllada radiofonica a l'estil SALMALDON.



La performance va ser tècnicament la millor feta fins al moment ... per mi ... tot i que l'espai de "l'escenari" era molt reduit i feia molta calor ... la resta a topeeeeeeeeee amb energia, amb bon rotllo ... amb aigua i sal... un molt bon record de Calafell, de la gent i gent i gent i cares conegudes i encara més conegudes que es van apropar fins a la sala per gaudir amb nosaltres l'allo que teniem tant aprop el mar, el nostre mar de: sensacions, emocions i sentiments...



.......i és amb aquest sentiment de nostàlgia, d' imatges inovlidables, de compartir i rebre, d'estimar el mar i estimar-nos a nosaltres amb el que em quedo d'aquests dos dies ...




i d'aqui unes horetes el nostre Pemi amb lax a lafesta major del vendrell !!



des d'aquí i pq quedi escrit ;-) felicitar a l'Olivé que avui és els seu aniversari. PER MOLTS ANYS OLIVÉÉÉÉ


una abraçada












Comentaris

  1. L'important de tot això es viure-ho. Realment va ser molt emocionant. les fotos en són un petit exemple

    ResponElimina
  2. montses acabo dearribar de concert, us hi he vist.
    concert superbé i salmaldon també, quan es la propera performance?

    gràcies i una abraçada
    jk

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada