la solé ens parla d'eivissa






el far de la mola a formentera


quan el sol cau dins el mar al café del mar ...



les montses al café del mar







la performance i ... el mar blau del pemi, i el quadre de la olivé per terra i .... xinxetes rovellades









Nostàlgia, Tristesa ... totes les coses bones s'acaven, llàstima ... pero tornarem i tant si tornarem!! ( i amb sorpreses per any vinent)




el dia 22 volavem desti Eivissa (amb "s" sorda eh vicent !) un viatge ple d'emocions, sensacions, sentiments ... una performance íntima que l'any vinent es podra veure a la península ( a la foto podeu veure el mar blau que el pemi va fer "és el que nosaltres tenim sota els nostra) ...va ser un viatge ràpid aquell ... pero sabia que ben aviat hi tornaria; i així va ser.




el passat 30 de juny via mar tornavem a Eivissa, tenia ganes de retrovar-me amb l'expo "estava tant guapa en aquella sala de sta eularia"








degut a la gran acceptació per la part anglosaxona vaig aprofitar per traduir algun dels escrits al angles ... la resposta va ser brutal ... igual que l'afluencia de gent a sa sala ...




també hi va haver moments per gaudir de les cales us en anomenaria moltíssimes i cadascuna m'enamorava amb alguna característica diferent :cala st vicent estava pentinada per l'aire i les barraques de pescadors, cala boix, cala conta, cala salada ... i un llarg etc una coseta està clara si salmaldon hagues nascut a eivissa es diria "SA SALINES"







les montses tmb van estar al café del mar on hi van deixar un cd de salmaldon ... qui sap potser algun dia sona salmaldon a café del mar; aquell dia pq tot va ser molt precipitat que sino... jeje ...un moment màgic "quan el sol cau dins el mar" dic que de la natura mai em separaran; tot i que a dia d'avui és un negoci l'arrel d'aquest és observar un fet natural ... tot i que la gent xarraven i estaven més per lligar amb els de taula del costat que gaudir de la música (fluixeta de nivell per part meva, i d volum tmb) ... llàstima ... tot i així va ser un dels moments bons del viatge.



el moment àlgid pero va ser el dia FORMENTERA ... la platja del trabucador impresionant, sense paraules.... sense paralues tota la illa, però aquella platja ... el far de la mola ... les tonalitats de blaus, verds...la sorra daurada, les estrelles de mar ... aquells hippys tant guapus ... llibertat i un bany ...




mercadillos hippys etc una ambient únic, peculiar ... lluny de les discos i demés que no vaig ni trepitjar



m'alimentava de l'energia de formentera, d'eivssa ... per carregar les piles a la meva part de Salmaldon (sobretot per la part de gestió, ja que la creativitat alla es respira en l'aire, les illes t'ho possen molt fàcil) i us puc afirmar que esta més que aconseguit ... han sorgit noves idees, nous moments per viure ... i com diu la cançó de summercat adaptada a les meves paraules ... que s'han currat moltíssim amb la imatge de Formentera: moments que no desapareixen mai si es recorden, moments viscuts, moments que viurem junts i un mar de sensacions ... de nom SALMALDON.





gràcies a tots els que vau fer que aquest viatge fos especial !!





una abraçada


msolé

Comentaris

  1. A Eivissa Salmaldon ha de combinar molt bé. Un lloc ideal.

    ResponElimina
  2. suleee amb això de noves idees, ai quina una n'has pensat ara tu! pero si si tu fes que aquí estare per gaudir-ho ale ale
    bé guapa ja saps ;-)
    una abraçada per tots
    moi

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada