seguim a eivissa







dilluns a les 10.25 volavem cap a eivissa .... alla ens esperaven sensacions per viure, moments per record, rialles i ....complicitat, molta complicitat va ser la base d'aquest salmaldon a evissa.




dies asolejats, calor i un mar amb tons blaus amb poc temps per endinsar-nos, s'hi haura de tornar!





després del protocol de d'ajuntament, obriem la sala que teniem que impregnar del nostre mar particular: salmladon.





el pemi muntava l'equip de so, les montses penjavem quadres, escrits i cada cop tot tenia forma, nom pròpi que el pemi va acabar de arrodonir posant una tela blava, la nostra aigua ... que li va donar un toc especial.





passaven poc de les 20.30h quan sonaven les primeres notes de salmaldon ... la olivé agafada als seus pinzells, relaxada com mai ... despertava la curiositat dels assistents ... el pemi era pur (aquest cop els nois de la banda no hi eren) les notes de la guitarra sortien amb energia, agradant-se a si mateixes, el color de la seva veu ens enamorava a tots ... a les primeres notes de salmaldon van sonar amb un escrit nou recupertat, fet d'anys pero que descrivia a la perfecció l'esperit de salmaldon ... es va crear un màgia, una energia engresquedora entre tots ... les parelles de la última fila es besaven, la gent absorbia la pintura, música i narrativa ... la darrera cançó abans de salmaldon va ser : ets mel on el pemi ens va reenamorar a tots ... sensacions, emocions, sentiments....SALMALDON... segueix a santa eularia fins el proper dia 5 de juliol.






gràcies a tots








una abraçada








Comentaris

  1. Ei. bona oportunitat per conèixer el món de Salmaldon. Aprofiteu que se'n parlarà.

    ResponElimina
  2. què bé us ho passeu! esteu molt guapus a les fotos!!
    fins aviat
    núria

    ResponElimina
  3. Aquestes fotos són molt guapes, però una cosa aquí que feieu tornar a l'avió per tornar cap a casa o anaveu cap a eïvissa no ho acabo d'entendre si em podeu explicar-ho millor que millor.
    Una abraçada molt gran Pemi i Montses
    Núria Valero

    ResponElimina
  4. Hola Núria,

    Com estas?

    aquí anavem cap a Eivissa.
    properament dema o dimarts penjarem més fotos del viatge i la valoració de l'estada de salmaldon allà.

    una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada