l’estudi de la Olivé on hi ha recollides per uns dies les obres de Salmaldon

Avui passejava per l’estudi de la Olivé on hi ha recollides per uns dies les obres de Salmaldon i embadalida observant cada traç, cada expressió dels pinzells, sentia l’olor dels seus colors, el brogir d’un mar amb ganes d’explorar el món, amb necessitat de somriure al sol i ballar amb la lluna… els quadres em demanaven això que obris la porta per explorar el món.

Per contra en aquell espai, familiar per mi, tots junts un cara amb l’altre es com quan un fill torna a casa que el trobes més guapo de quan ha marxat i li vols acomodar tot pq es senti un xic més còmode.
Tenir-los a l’estudi de la Olivé es com si encara no haguessin marxat, com si es preserves l’instant i per uns dies s’aturés el temps on còmode puc visitar-los a qualsevol moment en que necessito explicar-los les meves històries.

Rellegir en el meu interior “galopen les ones …”, marcar amb el peu el compàs de Salmaldon i observar-los sense presa a l’estudi, allà on van néixer … tot un luxe!!

D’aquí poquets dies obrirem la porta i viatjarem a les illes … obrirem la porta per restar units pel nostre mar … sensacions, emocions … VIDA.

Una abraçada
m.solé

Comentaris

  1. el temps passa rapidissim d'aqui res ja tenim salmaldon performance a calafell!! bé bé

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada