Benvinguts a l'univers de Salmaldon



Benvinguts sigueu tots a Salmaldon ...

Des d'aquest blog intentarem explicar d'on venim i cap on anem amb Salmaldon exposició.
El calendari d'exposicions i de la performance "Salmaldon en moviment"
I també comentar inquietuds de les coses que veiem, sentim i pintem en el dia a dia .. esperem siguin del vostre interès.

Aquí us expliquem què és salmaldon:


Salmaldon és una exposició itinerant d’art contemporani basada en el mar Mediterrà que té com a eix principal la pintura de Montserrat Olivé. Acompanyada de la música de Pemi Rovirosa i la narrativa de Montse Solé. Éssent així una suma dels tres arts.

Focalitza la visió del mar mediterrà interpretat sota el prisma de la creació de tres persones diferents que amb la interacció de les seves inquietuds han creat un mar particular de nom Salmaldon.

Un mar d’esclat de colors, compassos, lletres, sensacions i emocions amb les que es predisposen a la vida explotant la seva part sensible.

Salmaldon és posiciona enfront de la dualitat de la moral històrica de la societat ... Salmaldon és llibertat d’expressió i de pensament sense referents de edat, color, sexe ni ofici. Salmaldon dur per vela del seu vaixell el dret a la persona.

Salmaldon és aigua i sal en plena llibertat sota l’influx de la lluna. Salmaldon és passat, present i somnis de futur. Salmaldon son converses, mirades, rialles i persones.

Salmaldon neix de la necessitat de l’artista plàstica de pintar sobre el que tants moments a la vida la acompanyat, si ha banyat, ha viatjat i de on s’ha inspirat infinitat de vegades. Un petit homenatge al mar Mediterrà des de Istambul fins a Tarifa sense oblidar el Vendrell ni Eivissa.

La felicitat és l’ànima de les coses, la manera de fer-les. La busquem lluny sense adonar-nos que la tenim molt a la vora, a la vora del mar.



Salmaldon creix, evoluciona i de tot això n'ha sortit algo molt maco que es fa a les sales d'exposicions, un dia concret, que és "Salmaldon en Moviment" una performance de pintura, música i narrativa en directe.
Mentre la Olivé pinta un quadre, el Rovirosa junt amb Salmadon Quartet (david.i, jimmy.p, adrià.f) toquen, i la Solé rapsode la narrativa de Salmaldon...art per tots costats ... imagineu??


La itinerància de Salmaldon fa que després d'haver estat a Solsona el mes de febrer i març a Ripoll.
Ara estem a el Vendrell, Sala Portal del Pardo fins el proper dia 3 d'abril !!
El 22 de juny marxem a Eivissa fins el 7 de juliol que tornarem per estar el dia 16 de juliol a Calafell, dintre de la festa major del poble, fins el dia 31 de juliol. Anirem actualitzant horaris etcc

Salmaldon ha crescut i com diu el Pemi s'ha embarassat ... d'un d'aquestos embarassos en va sorgir un programa de ràdio al 107.9 de la FM "Salmaldon Program" que s'emet últim dimarts de cada mes a les 22h per Calafell ràdio, excepte aquest mes que per qüestió de pilotes, Barça, s'ha avançat al passat dia 21 d'abril. Intentarem penjar els programes al blog.

També com a record de Salamdon hi ha a la venda litografies de l'obra la "rosa dels ports" que és la del quadre que teniu aquí en foto per 25euros (signada per olivé, rovirosa i la solé) i un cd amb la música de Salmaldon (2pistes una amb música i altre amb música i veu) preu 5euros.
Fins el dia 3 d'abril ho podeu adquirir a la Sala Portal. O bé enviar un mail a salmaldon@hotmail.com.

No podriem donar la benviguda sense abans agraïr a tota la gent, que son molts, que han disfrutat amb nosaltres de Salmaldon en tots els sentits. Gràcies !!



Comentaris

  1. Està molt be l'exposició. Ajuntar al mateix moment les tres formes d'art com són la pintura, la música i l'escriptura va estar molt acertat. Vaig venir a la performnace i em va agradar moltíssim. Moltes Felicitats a tots per aquesta iniciativa i que feu moltes exposicions o performance a molts indrets.
    Endavant !!!
    Ah, si algú no ho ha vist encara l'exposició estarà al Portal del Pardo fins el cap de setmana del 2-3 de maig. Aneu-hi!!

    ResponElimina
  2. Un univers d'art on submergir-te i deixar-se portar pels sentiments i les emocions. Un món que que ajuda a coneixen's un mica millor nosaltres mateixos. Endavant i a seguir donant vida i sentit a l'art en tres dimensions.

    ResponElimina
  3. #GEMMA# (gvbvalde@hotmail.com)28 d’abril del 2009, a les 15:42

    Si t'encanta el mar i hi has viscut al costat, un cop entris a l'exposició tornaras a sentir les ones, la sal, l'olor i el blau intens reflexant-se als teus ulls. Potser recordes un dia assolellat a la platja, un passeig a l'hivern, records de quan eres petit,...qualsevol moment viscut o somiat al seu costat!!!
    I si no has pogut gaudir d'aquest mar, entra a l'exposició i descobreix-lo!!!!
    I si tens l'oportunitat de veure la performance en directe sentiràs gairebé com les ones et cobreixen els peus!

    ResponElimina
  4. Molt bé. Gemma, ets tota una artista. És que Salmaldon dóna molt de si.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada